Első autónak Skoda Felicia megfelelő lenne? 18/f
Kiváló választás, 68 lovas vagy felette legyen arra figyelj, mert nehézkes a kaszni és kell az a 68 lóvacska.
Ford Fiestát is tudnám jó szívvel ajánlani, és persze a jó öreg lenézett, megalázott,ócsárolt Swiftet is, ha nincs a kasznival gond akkor boldog eszel mint én akár a Fiestával vagy a Swifttel. :) Meg ügye az F Astra csak az ne legyen 1.6-os mert az szereti az olajat enni is. Vagy a Nissan Micra, bár az csajócás, de megbízható. Szomszédom aki 2 méter magas srác vígan elfér a Micrába és meg van vele elégedve.
A Felícia kezdésnek nagyon jó. Ne legyen rozsdás, és legyen benne olaj (habár, elmegy az kevés olajjal is, de azér' na...).
Láttam már Felíciát 350 000-400 000-rel. Megbízható, jó kis kocsi. Ellensége a rozsda, és azt hiszem ennyi. Nem ül olyan jól az úton, mint egy modern járgány, de nem vészes. Az előző válaszolókkal ellentétben én az 1,3-mas benzinest ajánlanám, mert kis túlzással rá lehet húzni a "kinyírhatatlan" fogalmat is.
Ha nem ragaszkodsz a Felíciához, akkor ajánlanám a Fabiát az 1,4-es motorral. Nem sokkal drágábbak, és érezhető a korkülönbség. És az 1,4-es szívóbenzines szintén elnyűhetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!