Skoda felicia pickup horgászautónak?
Üdv horgászautót keresek ,elvárásom : igénytelen legyen "olaj,víz,benzin és örökélet" elven,vagy ha elis megy akkor filléres szint.
tehát kb suzukit ,de mégsem.
Adódott 1 ilyen kis Felicia Pickup,dobozos.
Cégesnek vették ,felujították a motort,és a futóművet.
lakatolták csak félbemaradt a projekt,mert gyorsba kellett 1 tényleg kész,és vettek 1 készt .
Így ez nem kell szint.
Árban jó,még valamennyi lakatolás van vele,utána egy fehér alapozó tüsszentés (nem szép,jónak kell lennie)
2300km-es blokk új vezérmű,főtengely,hajtókarokkal,dugattyúkkal,felujított hengerfejjel,vezérléssel,kuplunggal,kormányművel,felfüggesztéssel (gátló rugók) ,és futóművel.
Kívül mindenhol teljesen jó a kasztni már,csak üreg alvázvédővel megfújni alul,egy fém haspáncélt vágatni neki.
Belül van még munka,a dobozt belülről drótkorongozni,mert 95%-ban felületi még,tehát drót,rozsdaátalakító,alapozó és heló illetve a fülke,ami ramaty,de forintos kb.
Kicsit kb 1 hónapnyi bűvészkedést kell bele tenni,de nem ismerem a modellt,megbízhatóság,rákfenék meg típushibákról.
Kicsit úgyvagyok : régi szívó benzin,mi baja lehet.
"tehát kb suzukit ,de mégsem. "
Miért mégsem? Nem lehet összecsukni a pecabotot?
gyerekkoromban még kb 50 centisre a teleszkópost :)
a 3.9-es bojlis 2 részes 1.8m hosszú mindenhogyan.
De nem is csak az foglalja a helyet,hanem a borzasztó sok cucc,mert 1 délutánra tényleg suzuki elég lenne,de több napos-hetesre szoktam 2 havonta menni,és 2 hetente pedig komplett hétvégét.Nézegettem még körökben.
Partner-t vagy Berlingo-t veszek valszeg.
Nagyobb raktér,és pöppet nagyobb komfort.De inkább a raktér és egyéb.
Én P.Partnert nézegetnék ilyeen helyzetben, sima szívódízelt.
Sokáig hajtottam ilyet. Nyilván nem egy versenyautó (nem is kell hogy az legyen), de nagyon megbízható.
Persze (Francia lévén) ha szervizelni kell akkor zsebbenyúlós :-(
Vezettem turbós berlingót is, de az nem... fúj!... Vacak!
Kombiban nem gondolkodtál? Vagy az már kicsi lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!