Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Skoda felicia pickup horgászau...

Skoda felicia pickup horgászautónak?

Figyelt kérdés

Üdv horgászautót keresek ,elvárásom : igénytelen legyen "olaj,víz,benzin és örökélet" elven,vagy ha elis megy akkor filléres szint.

tehát kb suzukit ,de mégsem.

Adódott 1 ilyen kis Felicia Pickup,dobozos.

Cégesnek vették ,felujították a motort,és a futóművet.

lakatolták csak félbemaradt a projekt,mert gyorsba kellett 1 tényleg kész,és vettek 1 készt .

Így ez nem kell szint.

Árban jó,még valamennyi lakatolás van vele,utána egy fehér alapozó tüsszentés (nem szép,jónak kell lennie)

2300km-es blokk új vezérmű,főtengely,hajtókarokkal,dugattyúkkal,felujított hengerfejjel,vezérléssel,kuplunggal,kormányművel,felfüggesztéssel (gátló rugók) ,és futóművel.

Kívül mindenhol teljesen jó a kasztni már,csak üreg alvázvédővel megfújni alul,egy fém haspáncélt vágatni neki.

Belül van még munka,a dobozt belülről drótkorongozni,mert 95%-ban felületi még,tehát drót,rozsdaátalakító,alapozó és heló illetve a fülke,ami ramaty,de forintos kb.

Kicsit kb 1 hónapnyi bűvészkedést kell bele tenni,de nem ismerem a modellt,megbízhatóság,rákfenék meg típushibákról.

Kicsit úgyvagyok : régi szívó benzin,mi baja lehet.

2017. szept. 21. 21:09
 1/7 A kérdező kommentje:
szívódízel****
2017. szept. 21. 21:11
 2/7 A kérdező kommentje:
Illetve még egy peugeot partnert néztem. 1.9d
2017. szept. 21. 21:21
 3/7 anonim ***** válasza:

"tehát kb suzukit ,de mégsem. "

Miért mégsem? Nem lehet összecsukni a pecabotot?

2017. szept. 21. 21:30
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekünk van egy ilyen 150e km van benne ujkora óta a miénk rettenet hulladék az autó, a motorblokk most ment gallyra. Ömlik belőle a kék füst, többször volt az adagoló javítva feltengelyek váltó szinkrongyuru örökösen Cseres. De horgászni elég lesz.
2017. szept. 21. 21:30
 5/7 A kérdező kommentje:

gyerekkoromban még kb 50 centisre a teleszkópost :)

a 3.9-es bojlis 2 részes 1.8m hosszú mindenhogyan.

De nem is csak az foglalja a helyet,hanem a borzasztó sok cucc,mert 1 délutánra tényleg suzuki elég lenne,de több napos-hetesre szoktam 2 havonta menni,és 2 hetente pedig komplett hétvégét.Nézegettem még körökben.

Partner-t vagy Berlingo-t veszek valszeg.

Nagyobb raktér,és pöppet nagyobb komfort.De inkább a raktér és egyéb.

2017. szept. 21. 21:37
 6/7 anonim ***** válasza:

Én P.Partnert nézegetnék ilyeen helyzetben, sima szívódízelt.

Sokáig hajtottam ilyet. Nyilván nem egy versenyautó (nem is kell hogy az legyen), de nagyon megbízható.

Persze (Francia lévén) ha szervizelni kell akkor zsebbenyúlós :-(

Vezettem turbós berlingót is, de az nem... fúj!... Vacak!

Kombiban nem gondolkodtál? Vagy az már kicsi lenne?

2017. szept. 22. 14:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Berlingo,Partner 1.9 jó, vagy kocka WagonR+
2017. szept. 22. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!