Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen pickup ot éri meg...

Milyen pickup ot éri meg megvenni manapság?

Figyelt kérdés

2017. jún. 23. 10:07
 1/7 Mosqu!to ***** válasza:
Ha csak azért kell,mert az milyen jó,akkor egyiket se. Ha kiakarod használni akkor ISUZU D-Max!
2017. jún. 23. 10:45
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát szinte teljesen mindegy, jó az összes. Csak kezd elkülönülni ez a szegmens is, bár kinézetre egyformák, a felfüggesztésben komoly különbségek lehetnek, ami a felhasználási módját is meghatározza. Például az új Nissan Navarában már hátul is tekercsrugó van, aminek következtében 500 kilóval már olyan mint egy chopper. Míg a Toyota Hiluxban pl még mindig laprugó van, annak meg sem kottyan ennyi súly. Szóval számít, hogy mire kell.
2017. jún. 23. 10:48
 3/7 anonim ***** válasza:
De egy jó hilux sose rossz :D
2017. jún. 23. 10:54
 4/7 Beviz Elek ***** válasza:

Hilux, ez nem is kérdés.

A munkám során volt szerencsém sivatagban járni, ahova egy igénytelen, mindent kibíró autó kell. Kitapasztalták az évek során hogy mi a jó, nem bohóckodnak mással. Ha zárt kell akkor Land Cruiser, ha pick up akkor Hilux.

2017. jún. 23. 11:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Nemrég volt egy hazai teszt. A FIAT nyerte, mindent egyben vizsgálva. Azt gondolom, itthon elegendő. A sivatagban, meg az arab világban géppuskát a platóra tenni jobb a Toyota.
2017. jún. 23. 11:07
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem nagy összehasonlítási alapom nincs. De idén kaptam cégautónak egy L200-ast. Ez is laprugós hátul, terepen szépen elboldogul, de extrém terepen nem próbáltam még.

Nekem tetszik. Annak ellenére, hogy ez is inkább egy célgép, azaz közel nem nyújtja egy személyautó kényelmét.

2017. jún. 23. 12:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Toyota hillux, vagy Isuzu Dmax.
2017. jún. 23. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!