Zoli1212 kérdése:
Melyik kocsit lenne érdemes megvenni? olyan válaszok nem érdekelnek h jaj audi ezerötccázé.
2017. jún. 21. 11:31
1/12 anonim válasza:
A másodikat. Ott esélyesebb hogy a km órát nem csavarták meg de le kell ellenőrizni. Az elsőben is biztos hogy van már 350-500 ezer km között valahol.
3/12 anonim válasza:
A másodiknál is biztos, csak itt 7 éve tekertek vissza mikor behozták. Az elsőnél még frissen, ropogosan.
A hirdetés alapjan teljesen mindegy lenne. Meg kell nézni melyik akár kevésbé szethullani és azt.
4/12 anonim válasza:
Előző vagyok. Van már olyan adatbázis, ahol le lehet kérni, hogy az előző műszaki vizsgákon hány km volt az autóban! Én mindig lekértem, ha autót akartam vásárolni. Az elsőben furcsa, hogy el van takarva a rendszám. Ezt azért szokták csinálni, hogy ne lehessen utánanézni. Egyébként az sem mindegy, hogy hol tett meg egy autó ennyi km-t? Városban, autópályán stb.
5/12 anonim válasza:
PDTDI motorokkal sok a baj, én egyiket sem venném meg ezzel a motorral.
6/12 anonim válasza:
Persze, tök hihető, hogy egy több, mint 10 éves autóban 190 ezer van. Főleg egy ilyenben, amit általában nem városi kisautónak szoktak venni, hogy naponta 10-15 percet használják.
7/12 anonim válasza:
Háromajtós Audi A3 nem városi autó?
Amúgy a másodikat le is szedték, az első sem tűnik vészesnek. Mindegy, hogy tekerték vagy nem, kitérdekel. Csak próbálj alkudni belőle.
8/12 anonim válasza:
A baj nem ezekkel a PDTDI-kel van leginkább. A tekert órával mindig az a probléma, hogy fogalmad sincs, milyen az állapota, mit csináltak meg rajta, mit nem. Amúgy ha ránézel a német hirdetési oldalakra, látható, hogy egy ilyen autót mennyiért lehet megvenni. A realitást onnan ki lehet következtetni.
9/12 anonim válasza:
NÉMETBŐL VEGYÉL AUTÓT
MERT OTT ÉRTENEK AZ AUTÓGYÁRTÁSTÓL KEZDVE A VEZETÉSEN ÁT A KARBANTARTÁSIG MINDENHEZ.
MEG NEM LAKJÀK LE MERT VAN PÉNZ ÚJRA.
MOBILE.DE
AUTOSCOUT24.DE
10/12 anonim válasza:
#9 15-20éves autót biztos nem az fog tartani németben sem akinek van pénze, amit írtál az esetleg a 2-5éves autókra igaz.
#5 Az 1.9 PDTDI a használt piac egyik legmegbízhatóbb dízel motorja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!