Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik Audi A8 a legjobb?...

Melyik Audi A8 a legjobb? Melyiket érdemes átnézegetni szervizzel? Melyik a reálisabb?

Figyelt kérdés

1.: [link]

2.: [link]

+ egy Audi Q7: [link]

Meglepődtem,hogy egy ilyen autót is lehet kapni ennyiért :) "Már" :D Köszi a válaszokat!

2017. jún. 16. 10:25
 1/4 anonim ***** válasza:
47%
A Q7-et esetleg megnézném, az A8-kat meg elfelejteném. Főleg az elsőt fél millió kilométerrel, valami elromlik benne és az autó árának a felét rá is költheted. A 4.2-es benzin motort alig lehet győzni benzinnel. Az városban pikk-pakk eliszogat 20 litert. A másik egy fokkal talán jobb, de ennyiért én inkább egy újabb A4-et vennék.
2017. jún. 16. 11:21
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :) Én ezt az A4-et néztem ki magamnak: [link]

Szerinted/Szerintetek jó? :)

2017. jún. 16. 11:39
 3/4 anonim ***** válasza:

Az üzemanyagköltségen felül van évi fél-másfél millád ezen kocsik fenntartására? Ha nincs, akkor egyik vétele sem reális számodra.

Ha anyagilag brirod a fenntartást, akkor a Q7-est válaszd leginkább azért, mert tobb fut belőlük idehaza, így a szervíz szakértelem terén is nagyobb a kínálat, mint az A8-hoz képest!

Ezeket én nem merném márkaszervízen kívül máshova vinni, maximum, ha személyesen ajánlott és kivételes típusismerettel rendelkezik a "szaki". Léteznek ilyenek egyébként, márkaszervíz mellett fusiznak vagy ha nagyon jók, akkor meg is élnek belőle.

Azért ilyen sok a rizsa a szervíz kapcsán, mert előbb-utóbb sokat kell odajárni. Szimplán azért, mert a linkelt kocsikban tonnányi extra és elektronika lapul, ami szép lassan egyre több gondot okoz.

2017. jún. 16. 11:44
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerinted reális egy külföldről behozott A4-es esetében, hogy kevesebb, mint évi 10.000 km-t futott?

Naugye.

Persze lehet kivétel is, de azt nem a hahu-n fogod megtalálni, hanem jószerivel a németbe dolgozni kiment haver/rokon fogja adni a tippet, hogy a főnöke feleségének épp eladó a kocsija. Ennek a verziónak nagyobb az esélye, ha ilyen futásteljesítményről beszélünk.

2017. jún. 16. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!