Budapesten ciki a Skoda pick up?
Elég sok drágább kocsi járkál a Fővárosban,és szinte már alig lehet látni G,H-val kezdődő rendszámokat,de már az I is fogy.
Lényeg,hogy nekem egy 98-as Felicia Pick up-om van,régi vidéki vállalkozásomból maradt,de annyira elnyűhetetlen,és üzembiztos,hogy hihetetlen,és amúgy nem is vagyok autómániás,szinte csak az fontos,hogy jó legyen,és kelljen sokat költeni rá.
Sokszor megyek vele a városban,és néha olyan lesajnáltnak érzem magam,hogy na valami szakadt hobó ezzel az öreg furgonnal.
Arra lennék kíváncsi,hogy a jobb kocsisok,meg az új M,N-es rendszámosok hogy vélekednek,amikor egy ilyen vidéki jellegű öreg Skoda pick up megy velük a forgalomban.
Tudom,hogy nem kell senki véleményére adni,és ha nekem ez jó,akkor annyi,de mégis ilyen autós véleményeket szeretnék.
Amúgy egy fehér Skoda,nyitott platós,semmi csicsa,teljesen átlagos állapotban van.
Köszi
Ha cikinek érzed benne magad kicsit alakítsd át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!