Szerintetek az mennyire ciki, ha szeretek hobbiból vonatozni?
Figyelt kérdés
Szerintetek az mennyire ciki, ha pénzem, és időm engedi, akkor szeretek elmenni vonattal túrázni?2014. júl. 20. 19:43
1/9 anonim válasza:
Semennyire. Miért is lenne ciki?
3/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki, sőt! Legalább világot látsz. :)
4/9 anonim válasza:
Csatlakozom az előző kommentekhez: nem ciki, jó dolog.
5/9 anonim válasza:
Nekem van egy vonatőrült kollégám, az is mindenhová vonattal jár. Szerzett valami papírokat amivel a mozdonyon is utazhat. A haverjaival meg motoros hajtánnyal közlekednek mindenféle lepukkant pályákon!
Ilyesmi cuccal nyomatják:
http://www.youtube.com/watch?v=4hS9o9O9iSc
Hidd el, nem ezért szoktuk cikizni!
:D
6/9 anonim válasza:
Nem ciki, ellenben a villamosokat meg a buszokat betegesen imádni már eléggé az sztem.
7/9 anonim válasza:
Legkevésbé sem! Mondd azt, hogy vasútbarát vagy és környezetbarát módon közlekedsz! :)
8/9 anonim válasza:
Én is szeretek vonatozni, szerintem semmi ciki nincs benne. :-D
9/9 anonim válasza:
Én is szoktam hobbiból pl hazafelé a suliból sürün van hogy nem a rövid 1 buszos 45 P úton megyek hanem kimegyek cseperöl a keletibe és onnan haza (kb 2óra+) vagy nemrég így mentem pl: csepel- budatétény (busz). Budatétény-kelenföld (vonat) kelenföld-Ferencváros. (Vonat) ferencváros- Pesterzsébet (vonat) és még egy busz 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!