Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik olcsóbb új autónak a...

Melyik olcsóbb új autónak a legjobb a finanszírozása?

Figyelt kérdés
2018. jún. 20. 15:08
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

Nem a kereset számít, hanem a megtakarítás!

Hiába keresel nettó 1 misit, ha 800-at elversz a melegbárban :)

Én az évi megtakarítást mondanám felső korlátnak.

2018. jún. 21. 12:59
 32/37 anonim ***** válasza:
Úgy-úgy 31-es erről beszéltem :)
2018. jún. 21. 13:13
 33/37 A kérdező kommentje:

# 27 Írod, hogy én két végletet ismerek az újat és a lerúgott bontószökevényt.

Valóban. De én sem gondoltam mindig így. 20 év alatt elfogyasztottam 10 -nél több autót, többségével elégedett voltam.

94-98 körüliek egész jók is voltak. Megvettem mondjuk egy nissant, használtam 7 évig. Kötelező dolgokat meg ezt azt kopót cseréltettem, meg küszöböket aztán ennyi. Működött.

Csak egy gond van, hogy még egy hasonlót nem találtam most már, pedig rengeteget kerestem. Nem is csoda, hiszen ezek azóta (egy éve adtam el azt pl.) 8 évvel idősebbek lettek. Rohadásnak indultak és a kasznis munka az egyik legdrágább, plusz fényezés, plusz ami gond még jön, mert hát a többi alkatrész se lesz fiatalabb. Megmondom őszintén ezekből az évekből én nem találtam már elfogadhatót.

Az újabbakból meg nem szeretnék megvenni egy 6-7 évest amit az első tulaj használt a gari idő végéig meg egy kicsit tovább, nekem meg marad a kettős tömegű cseréltetése és a többi gond több százezres összegekért. Ezek már nem olyan autók mint a 15 évvel ezelőttiek.

Sajnos nagyon sok autó végignézése után alakult ki ez bennem. Ami tényleg jó és felkerül netre normális áron a nepperek egy óránál rövidebb idő alatt elszipkázzák. Szó szerint. Ezzel se tudok versenyezni, én minden nap dolgozok. 10 éve minden munkanap szabadság nélkül, nekem a kevés szabadidőmben erre nincs lehetőségem.

Írod azt is, hogy kuka vagyok az autószereléshez. Az vagyok. Mért ne lennék. Felismerem mi a gondja, de nem állok neki. Se aknám, se szerszámom, se szakismeretem, se rutinom. Minek is állnék neki? Műteni se állok neki itthon, meg még sok minden másnak se. Elég sok embert látok kocsibeállókon kínlódni, talán értenek is hozzá, de igen gyakran az a vége hogy vagy valami szerszám nincs, vagy alkatrészt rosszat rendelnek, vagy maguk se értik valami mért nem sikerül, közben elered az eső.... a végén vagy építenek egy garázst aknával és vesznek egy csomó szerszámot amivel már úgy ahogy boldogulnak, de ennyiből meg is csináltathatnák normális szervizekben. Az újabbakat meg végképp nem érdemes házilag barkácsolni.

Talán családtagtól vagy rokontól lenne még érdemes venni, ha épp van olyan autó amit eladnak, jó is, meg is felelne és pénz is van rá.

2018. jún. 21. 13:23
 34/37 anonim ***** válasza:
38%
Azért akinek van egy kis esze meg utána olvas az tud normális használt autót venni, nekem is sikerült és szerintem nem én vagyok az egyetlen a bolygón
2018. jún. 21. 13:59
 35/37 A kérdező kommentje:
Korábban nekem is, de el kell ismerni, hogy a régebbi, de jó állapotú állomány fogy, a munkadíj meg emelkedik. Használt meg csak úgy lesz egy autó ha valamikor új volt és az első években volt a legjobb állapotban.
2018. jún. 21. 14:36
 36/37 anonim ***** válasza:
Senki nem mondta hogy nem lehet normalis hasznalt autot venni.amugy meg lehet akarmennyi esze barkinek a motorba nem lat bele.
2018. jún. 21. 14:55
 37/37 anonim ***** válasza:
Én nem is de tudom hogy mik azok a típusok amivel kevés a gond, illetve tudom ki tudja nekem megnézni
2018. jún. 21. 15:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!