Melyik a legjobb budapesti autósiskola, ahol megtudom szerezni a B kategóriás jogosítványt?
Tudom, már többször is ki volt írva ilyen kérdés. De hát az iskolák jönnek, mennek. Közben sokat változtak a jogszabályok is.
Tehát nekem olyan kéne, ahol a legjobb a forgalmi gyakorlat sikeressége. És persze ne legyen az elméleti rész sikeressége 10%. :)
Mert az már megint gyanús.
Nem baj ha picit többet kell várni vagy drágább.
Csak menjek át.
Egyébként már korábban elkezdtem lerakni a jogsit. Mert de sajnos kifogtam egy 92 éves(!) bácsit, és hasonló korú kis suzukiját, ami percenként lefulladt.
Én 10 éve a csigavérnél tettem le a jogsit, semmi rosszat nem tapasztaltam.
Még az elején elmondták, ha nem tettszik az oktató, nyugodtan válthatok. A vizsgám is elsőre meglett, kenőpénz nélkül.
AMúgy én Ignisen tanultam.
Most egy 21 éves swiftem van, sosem fulladtam még le vele...
Biztos, hogy a kocsi volt a rossz???
Szinte biztos.
Nagy csaló volt az öreg, mint utólag kiderült. :)
Csak abban az időben nagyon gyorsan kellett volna egy jogsi, és mivel nyár volt, így csak ez a pali volt szabad. De aztán rájöttem, hogy miért.
Már a rutin vizsgán is, egy nagyobb fékezésnél tropára ment a kocsi. Annyira, hogy javíthatatlanná vált. Ezután vett kb egy ugyanolyan sza*rt.
a másik kérdésednél már javasoltam az automata jogsit. Egyszerű mint a pofon, és nem kell öreg bácsikat oklni az öreg szuzukijával..Neki volt jogsija, pont leszart mindenkit.
Az automata mindenkinek sikerül. Aztán ráérsz variálni.
De akkor csak automata kocsit vezethetek.
De ha úgy esik, hogy manuálisat kell vezetnem akkor meg mi lesz?
Az automatával csak automatát lehet vezetni.
A sima jogsival meg mindkettőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!