Milyen autókat nézzek? Melyik lenne a legjobb vétel?
F Astra-m lenne cserés, mert elég ramaty állapotban van, egy ismerősöm meg is venné, egész korrekt áron, így nem költenék már rá.
Mivel sokat nem megyek, havi szinten 200-300 km-t csak, évente max van egy nagyobb túra 1300-1500 km, így dízelnek nem látom nagy értelmét. Ősztől meg lényeges szempont, ha csak 10 km-t megyek ne pufajkában kelljen üljek. :D
1 millió forintig nézek autókat, erre nyilván a kötelező szervíz , ha szükséges még rámegy. Ami még 100-200k.
Mazda 3 1.4
Polo 1.4 (elől két körlámpás)
Toyota Corolla 1.4
Nissan Almera 1.5 (ez mondjuk annyira nem játszik)
Hirtelen ezeket néztem, fontos lenne a relatív olcsó fenntartás, persze itt nem arra gondolok, hogy valami baja van, akkor sufniba tuningoljuk...
Ha van tapasztalatotok a fenntebbi típusokkal, esetleg mást is tudnátok ajánlani, azt megköszönném!
Előre is köszönöm!
Mazda 3 kiesik a rozsda miatt.
Golf IV, Polo, Astra G, Corsa C, Fabia, Octavia, Bora stb stb.
Én német párti vagyok, de persze, Corolla is jó.
Golf IV benzin csak 1.6 16v-től felelé csak. Én nem aggódnék az eladás miatt, mire eladósorba kerül még tovább öregszenek és az állapot fog még inkább dönteni.
De szerintem már eldöntötted. Polo lesz.
Golf-ok tetszenek még nagyon, de dízelben ebben a korban necces jót találni. Talán még, ha jobban kitolom az összeget egy 5-ös 1.6 vagy 2.0 pdti beleférhet.
Benzines előnyösebb lenne hidegben, de sokszor arra használnám 3 km-re van a vonat oda naponta meg vissza, heti két vagy három alkalom picit nagyobb út. Havi szinten 200-350 km, mint írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!