Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autókat nézzek? Melyik...

Milyen autókat nézzek? Melyik lenne a legjobb vétel?

Figyelt kérdés

F Astra-m lenne cserés, mert elég ramaty állapotban van, egy ismerősöm meg is venné, egész korrekt áron, így nem költenék már rá.

Mivel sokat nem megyek, havi szinten 200-300 km-t csak, évente max van egy nagyobb túra 1300-1500 km, így dízelnek nem látom nagy értelmét. Ősztől meg lényeges szempont, ha csak 10 km-t megyek ne pufajkában kelljen üljek. :D

1 millió forintig nézek autókat, erre nyilván a kötelező szervíz , ha szükséges még rámegy. Ami még 100-200k.

Mazda 3 1.4

Polo 1.4 (elől két körlámpás)

Toyota Corolla 1.4

Nissan Almera 1.5 (ez mondjuk annyira nem játszik)

Hirtelen ezeket néztem, fontos lenne a relatív olcsó fenntartás, persze itt nem arra gondolok, hogy valami baja van, akkor sufniba tuningoljuk...

Ha van tapasztalatotok a fenntebbi típusokkal, esetleg mást is tudnátok ajánlani, azt megköszönném!

Előre is köszönöm!

2018. máj. 30. 07:39
 1/4 anonim ***** válasza:

Mazda 3 kiesik a rozsda miatt.

Golf IV, Polo, Astra G, Corsa C, Fabia, Octavia, Bora stb stb.

2018. máj. 30. 12:34
 2/4 A kérdező kommentje:
Corolla is jó? Polo tetszik a legjobban amúgy, ilyen kisautóra vágyok leginkább. Golf ba az 1.4 kevés szerintem, 1.6 meg már nehezebben eladható.
2018. máj. 30. 16:16
 3/4 anonim ***** válasza:

Én német párti vagyok, de persze, Corolla is jó.

Golf IV benzin csak 1.6 16v-től felelé csak. Én nem aggódnék az eladás miatt, mire eladósorba kerül még tovább öregszenek és az állapot fog még inkább dönteni.

De szerintem már eldöntötted. Polo lesz.

2018. máj. 30. 16:45
 4/4 A kérdező kommentje:

Golf-ok tetszenek még nagyon, de dízelben ebben a korban necces jót találni. Talán még, ha jobban kitolom az összeget egy 5-ös 1.6 vagy 2.0 pdti beleférhet.

Benzines előnyösebb lenne hidegben, de sokszor arra használnám 3 km-re van a vonat oda naponta meg vissza, heti két vagy három alkalom picit nagyobb út. Havi szinten 200-350 km, mint írtam.

2018. máj. 30. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!