Meg ez, hogy instabil úttartás. Ültél egyáltalán csak egy Toyotába?
2018. máj. 24. 17:58
22/30 A kérdező kommentje:
Persze hogy ültem meg mondok ismerek is párat közelről szóval nem kell bemutatni a márkát mert ismerem a jó és rossz tulajdonságaival együtt
2018. máj. 25. 09:53
23/30 anonim válasza:
Szerintem meg Toyota egy elég jól kinéző autó és még megbízható is nem úgy mint sok európai pl francia vagy egyes német autók #19-es nézzél meg egy amerikai piacra gyártott japán autót kényelemben,felszereltségben,motorerőbe is többet tud mint amit európának adnak meg amiket itt gyártanak... [link]
2018. máj. 25. 20:01
24/30 anonim válasza:
A Toyota jósága vagy rosszasága már régen nem úgy derül ki, hogy okos Józsi szomszéd mit mond. Évtizedek óta vezetett szerviztörténet, vásárlói elégedettség vizsgálat világszerte, a legyártott darabszámhoz viszonyított meghibásodások száma a mérvadó. Ne felejtsd el, a Toyota az egyetlen márka, amely tartósan fenn tud tartani egy testvér prémium kategóriát, a Lexust. Ez nem lehet véletlen.
2018. jún. 4. 13:21
25/30 anonim válasza:
Miért a Toyota az egyetlen? Volkswagennek is ott az Audi.
2018. jún. 4. 13:51
26/30 anonim válasza:
A Renaultnak is van.
2018. jún. 4. 21:46
27/30 anonim válasza:
Mondjuk igaz az nem prémium márka.... :D
2018. jún. 4. 21:47
28/30 anonim válasza:
Nekem egy Toyota Prius vagy Avensis sokkal kényelmesebb volt, mint egy e60-as. Taxis ismerőseim és oktató ismerőseim is csak dicsérik a Toyotákat (Prius, Avensis, Corolla, Auris). Szerintem megjelenésre is prémium, láttátok-e az új Avesniseket, Rav4-et, CHR-t, vagy Land Cruisert? De a Yarisok is szépek (talán ez a legkevésbé kényelmes, dehát kicsi, városi autóról van szó).
Illetve nekem Volkswagenem volt és miután százezreket költöttem rá félévente, inkább lecseréltem Toyotára és azóta nem voltak váratlan kiadások sem. Bár nekem a Toyoták a 2. helyen állnak, az első mindig a Volvo, szóval ha legközelebb vásárolni fogok, az Volvo lesz. :)
2018. nov. 5. 20:34
29/30 anonim válasza:
Oké, kicsit elfogult vagyok mert egy hete vettem C-HR-t. Nincs is vennem ellenszenv :)
Citroen C3-ról váltottam és leírhatatlan a különbség. Vezettem más autókat is, de ez a Toyota mindet felül múlja. :)
Persze ízlések és pofonok...
2018. nov. 6. 00:27
30/30 anonim válasza:
A CRH főleg Európa specifikus modell,erre a piacra fejledztette a Toyota, persze,hogy jobbnak érezni.
Na, de a Rav4 azokkal a gagyi műanyagjaival bazári.
A Honda messze jobb,mint a Toyota, nem csak anyagfelhasználásban ,hanem a motortérben is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!