Más is érez ellenszenvet a Toyotákkal szemben?
én pont les zarom,neked is azt kéne tenned szerintem.
létezik rengeteg más márka,onnan kell akkor vásárolni mint én is tettem.
dedós állítás ez az ellenszenv..
a legtöbb autót a Toyota adja el..akár belsőégésű, akár villany..
nekem csak automata Toyotáim voltak eddig, még soha nem romlott el egy sem. nincs is ellenszenv bennem.
ennyi hülye nem lehet.
mivan, sokat áll a szervizben az "prémiumod"? :)
idegesítő mikor a szomszéd toyotája minden reggel pöccre indul? szerintem nem a szomszéd a hülye :))
"de messze nem a legjobb az egyikben sem..."
Attól függ, neked mit jelent a legjobb.
kényelemben vagy teljesítményben biztos elcsipázza egy merci, de megbízhatóságra a toyota az egyik legjobb.
Az az idegesítő, amikor a toyo tulajdonos ismerősök ajnározzák a kocsijaikat, miközben ők is járnak néha szervizbe és nem csak a kopóalkatrészek cseréje miatt.
5-10 éves corollákról meg yariskorlól tudok, ahol elekronikai meghibásodások azért voltak rendesen.
Túlértékelt autók ezek én azt mondom.. snassz kinézet gagyi karosszériaelemekkel meg unalmas belső térrel, vezetési élmény 0, bizonytalan futóművek, instabil úttartás
Ez ideig az orvostudomány nem ismerte a Toyota-fóbia fogalmát, de hál'Istennek jöttél Te, és most már tudjuk, hogy ilyen is van.
/már csak ez hiányzott/ :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!