Homofób vagyok, ha ettől a képtől rosszul érzem magam és ellenszenvet vált ki? 18f
Figyelt kérdés
Ráadásul még valahogy el is szomorít a kép, sztem mert nekem nincs barátnőm, vagy nemtudom.
2018. febr. 14. 13:38
1/11 anonim válasza:
Csak csalódott és elkeseredett vagy.
2/11 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy homofób lennél, inkább attól érzed magad rosszul, hogy két veled hasonló korú (sőt talán fiatalabb) fiú csókolózik, neked meg jelenleg nincs kivel.
3/11 anonim válasza:
Vagy homofób, vagy írigyled őket ? (mert magányos vagy)
Ezt Te érzed !
Aranyosak, és szerintem neked ettől semmi bajod nem lesz !
Legalább nem szeretik el a csajokat előled !
4/11 anonim válasza:
Örülj neki. Ezek a srácok nem veszik el tőled a lányokat. Meghagyják neked.
5/11 A kérdező kommentje:
Lehet irigy vagyok rájuk hogy nekik összejött nekem meg nem ráadásul nem is normálisak... ezért lehet ezért utálom őket :(
2018. febr. 14. 15:47
6/11 EgriPeet válasza:
Az,hogy nem szimpatizálsz a képpel, az teljesen normális. Nem lehet mindenki elfogadó és kész. Ne keress magadban hibát, nem azért haragszol a képre, mert neked nem jött össze. Miért? Fiúcskákkal szeretnél smacizni? Na, ugye. Egyszerűen másképp reagálsz erre a képre, mint a sok önjelölt Müller Péter.
7/11 anonim válasza:
#5: Nem normalisak, utalod őket... Ezek alapján megiscsak homofób vagy hiszen az a homoszexuálisoktól való "felelmet", idegenkedést jelenti.
8/11 anonim válasza:
#Ja, hogy irigykedsz is rájuk? Akkor lehet, hogy másról van szó.
9/11 A kérdező kommentje:
arra vok irigy hogy nekik összejött nekem nem. am nem vok homofób. meleg filmeket is lűáttam már és még sírtam is rajta.
2018. febr. 15. 21:54
10/11 Metionin válasza:
Én elfogadó vagyok a melegekkel szemben, kb. nem érdekel hogy ki melyik nemhez vonzódik. Viszont nekem sem tetszik a kép, mert nem szeretem nézni ha mások az utcán enyelegnek. Mindegy milyen neműek, zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!