Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van, ha a kolis társam homofób lesz? Van valakinek ilyen tapasztalata?
A megoldás milyenségét ez a vicc rejti magában:
Egy férfi késő este, hulla fáradtan érkezik egy szállodába.
-Jó estét! Nagyon sürgősen szeretnék egy ágyat csak az éjszakára. Bármennyi pénzt fizetek érte!
-Sajnálom uram, nincs szabad helyünk.
-Kérem, nekem egy ágy is nagyon jó lenne valahol vagy egy matrac. Nem lennék hálátlan, a pénz nem számít.
-Nézze, van egy kétágyas szobánk, amiben csak egy vendég lakik. Már többször is betettünk mellé embert, de senki nem bírt még egy éjszakát sem nála, mert annyira horkol.
-Nem baj, jó lesz! -fejezi be a későn érkezett vendég. Felviszik a cuccait, felmegy aludni. Másnap elképesztően frissen és üdén sétál a recepcióhoz.
-Uram, mi történt? Hogyhogy ilyen jól aludt?
-Nem volt semmi, az úrral jól megértettük egymást. Amikor este elment fürödni és utána jött ki a fürdőszobából adtam játékosan a seggére egy pacsit és egy csókot. Képzelje, utána egész éjszaka nem merte lehunyni a szemét és nem horkolt.
A lényeg remélem átjött. Legrosszabb esetben ne te félj tőle, hanem ő féljen tőled (még ha igazából nem is kellene neki).
Semmi.
Ha bármit tenne ellebed akkor a szobacsere nem nagy dolog.
És ez fordítva is igaz.
Melegként mondom, hogy a kollégium nem a legjobb hely arra, hogy fiúkkal legyél ott vagy hasonlók.
Persze, ha olyanok a szobatársaid, akkor akár még velük is lehetsz (:D), de ha nem akkor ez van.
Az együttélés szabályait be kell tartani minden szobatársadnak és neked is.
Ha ez nem megy, akkor jelezni és költözni kell másik szobába.
Amúgy, csak tippként mondom, hogy ne úgy mutatkozz be, hogy "Szia, Pisti és meleg vagyok".
Sajnos sok a homofób, nem lehet mit csinálni ezzel :(
Ha valaki szeret bókolni, akkor valaki megteheti nekem priviben :)
15/F
Ezt a következő példán keresztül tudnám remekül bemutatni:
Az én szobatársam is homofób volt.
Egészen addig a pillanatig, míg a szívem kicsit nem kezdett el hülyéskedni, amitől elvesztettem az eszméletemet. Bekerültem a kórházba, ahol kétszer is megállt a szívem egy éjszaka alatt.
Miután ezt megtudta, naponta jött látogatni, pár hónapig még azt sem hagyta, hogy én vigyem föl a lépcsőn az utazótáskámat.
Azóta is legjobb barátok vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!