Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valakinek érdekes, izgalmas szexuális tapasztalata fürdőkből, kollégiumokból?
Hogyan történt? Hogyan kezdődött? Hogy lehet
ilyent kezdeményezni/találni/előidézni? Esetleg ha valakinek van ilyen története szívesen meghallgatnám.
Nekem a Rudasból van egy-két kalandom...
Épp áztattam magam, amikor észrevettem egy srácot, kis szöszi volt, annyira nem is volt helyes, de mivel ott az átlag életkor kb 60, így alaposan felugrott az értéke :D
Amikor átment a gőzbe, akkor követtem. Benyitottam a gőzbe és és ott ült, a kis kötényében, és megláttam azt a hatalmas nagy falloszt...
Leültem mellé, szemeztünk, ő is megstírölt, és utána kimentem a gőzből a hideg medencébe. Ő követett.
Beálltam a medencébe, ő meg mellém állt. Szerencsére nem volt senki sem akkor a medencébe csak mi ketten. A kezemmel megfogtam a fenekét, közben végig a szemébe néztem, majd az ujjammal el kezdtem simogatni a lyuka körül. Ekkor kicsit nyögött :3 és benyúlt a kötényem alá. Mondanom sem kell, h ekkor már javában állt a farkam a hideg víz ellenében is. Én is megtámadtam előlről a kezemmel és megfoghattam a nagy farkát, nagyon forró és kemény volt abban a hideg vízben.
Mondtam neki, h menjünk a mosdóba.
Megvártam míg lelankadt, kimentem a medencéből, ő követett. Mondtam neki, h menjen be először ő, én meg követem, de nem válaszolt. Erre fel én meg megfogtam a kezét és berángattam magammal. Csókolóztunk, majd letérdeltettem. Nagyon ügyesen szopott, teljes átéléssel és közben verte a farkát. Beleélveztem a szájába, majd mondtam neki, h most én jövök. De ő meg megszólalt erre angolul, h most el kell mennie.. XD én meg azt hittem végig h magyar volt a fiúka :D
22mfa
Nekem uszoda zuhanyozójából vannak történeteim!
Ott a szemben lévő zuhanykabinba tusoló sráccal kezdtem ki! meg is volt az eredménye!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!