Más is érez ellenszenvet a Toyotákkal szemben?
Nem, én csak a márkabuz1 emberekkel szemben érzek ellenszenvet. Magukkal az autókkal semmi bajom.
Ugyanúgy utálom a németautó buz1kat, mint a japánautó buz1kat. Mindkettő állatfajból van bőven.
Köszönöm a válaszokat:) látom azért vannak páran akik hasonló módon gondolkodnak. Ez az ellenérzés csak azért alakult ki bennem mert tényleg vannak akik odavannak magáért a márkáért hogy japán csoda meg stb ami alapból is túlzás mert minden gyártónak vannak jobban meg rosszabul sikerült modelljei.
Egyébként korábban amikor még közömbös voltam a márkával szemben, meg nem is ismertem konkrét autókat testközelből, akkor is szimplán ilyen prémiumnak álcázott tucatautó benyomást keltettek bennem.
a toyota sosem volt prémiumnak álcázva. tucatautó, megvízható családszállïtpó, vagy igásló.
MEGBÍZHATÓ. ennyi. nem luxus, nem prémium. de számíthatsz rá.
beleülsz, forditod a kulcsot, vezetsz, kiszállsz. meg sem fordul a fejedben, hogy nem indul be.
mondjui ugyanez elmondható az opel astrarol meg a suzuki swiftről is :)
A legjobb barátom szereti a pacalt. Én meg nem enném. Ezek ellenére nem fikázzuk egymást, nem pellengérezzük a
másik étkezési szokásait.
Nem tudom érted-e? ;)
Én sem szeretem őket, olyanok, mint egy Suzuki csak nagyobb autókat is gyártanak.
Innovációra keveset költenek, sokkal kevesebbet, mint egy európai, le is vannak maradva, mint a borravaló.
Az európai autók azért sokkal jobbak, azért tudnak sokkal többet, mert a fő piacuk Európa, ahol nagyon magasak az igények, a japán márkák többsége csak kínlódik az európai piacon, nem bírják felvenni a versenyt azokkal, akik otthon vannak.
A japán márkák meg megalázzák azzal az európai piacot, hogy ugyanazt a terméket próbálják eladni, mint amit az USA-ban is forgalmaznak, tele gagyi műanyagokkal, olcsó megoldásokkal...stb
Az európai piac pedig úgy bünteti őket, hogy nem vesznek belőlük.
Mellesleg, a japán márkák csak Kelet-Európában népszerűek, Nyugat-Európában alig fogynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!