Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Más is érez ellenszenvet a...

Más is érez ellenszenvet a Toyotákkal szemben?

Figyelt kérdés

2018. máj. 11. 08:26
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
71%
Nem vagyok Toyotás, de semmi ellenszenvem nincs ellenük. Az Avensisek kifejezetten tetszenek, plusz sok autószerelő ismerősőm is a legmegbizhatóbb márkák egyikének tartja!
2018. máj. 11. 14:26
 12/30 anonim ***** válasza:
62%

Nem, én csak a márkabuz1 emberekkel szemben érzek ellenszenvet. Magukkal az autókkal semmi bajom.

Ugyanúgy utálom a németautó buz1kat, mint a japánautó buz1kat. Mindkettő állatfajból van bőven.

2018. máj. 11. 14:35
 13/30 anonim ***** válasza:
Autó tekintetében sosem éreztem ellenszenvet. Max idióta safőrökkel szemben, de ez emg márkafüggetlen.
2018. máj. 11. 22:13
 14/30 anonim ***** válasza:
58%
Én veled szemben érzek ellenszenvet. (Ja, Toyotám az nincs, eddig nem is volt.) :P
2018. máj. 11. 22:15
 15/30 anonim ***** válasza:
31%
Én sem vennék toyotát, de az ellenszenv túlzás. Szimplán lelketlen, ronda és unalmas autónak tartom őket. Viszont akinek eszköz, azt ez pont nem érdekli. Egyébként én is túlzónak tartom a japán autókat körüllengő mítoszokat a megbízhatóságról.
2018. máj. 11. 22:39
 16/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:) látom azért vannak páran akik hasonló módon gondolkodnak. Ez az ellenérzés csak azért alakult ki bennem mert tényleg vannak akik odavannak magáért a márkáért hogy japán csoda meg stb ami alapból is túlzás mert minden gyártónak vannak jobban meg rosszabul sikerült modelljei.

Egyébként korábban amikor még közömbös voltam a márkával szemben, meg nem is ismertem konkrét autókat testközelből, akkor is szimplán ilyen prémiumnak álcázott tucatautó benyomást keltettek bennem.

2018. máj. 11. 23:24
 17/30 anonim ***** válasza:
66%

a toyota sosem volt prémiumnak álcázva. tucatautó, megvízható családszállïtpó, vagy igásló.

MEGBÍZHATÓ. ennyi. nem luxus, nem prémium. de számíthatsz rá.

beleülsz, forditod a kulcsot, vezetsz, kiszállsz. meg sem fordul a fejedben, hogy nem indul be.

mondjui ugyanez elmondható az opel astrarol meg a suzuki swiftről is :)

2018. máj. 12. 00:38
 18/30 anonim ***** válasza:
46%

A legjobb barátom szereti a pacalt. Én meg nem enném. Ezek ellenére nem fikázzuk egymást, nem pellengérezzük a

másik étkezési szokásait.

Nem tudom érted-e? ;)

2018. máj. 12. 09:45
 19/30 anonim ***** válasza:
12%

Én sem szeretem őket, olyanok, mint egy Suzuki csak nagyobb autókat is gyártanak.

Innovációra keveset költenek, sokkal kevesebbet, mint egy európai, le is vannak maradva, mint a borravaló.

Az európai autók azért sokkal jobbak, azért tudnak sokkal többet, mert a fő piacuk Európa, ahol nagyon magasak az igények, a japán márkák többsége csak kínlódik az európai piacon, nem bírják felvenni a versenyt azokkal, akik otthon vannak.

A japán márkák meg megalázzák azzal az európai piacot, hogy ugyanazt a terméket próbálják eladni, mint amit az USA-ban is forgalmaznak, tele gagyi műanyagokkal, olcsó megoldásokkal...stb

Az európai piac pedig úgy bünteti őket, hogy nem vesznek belőlük.

Mellesleg, a japán márkák csak Kelet-Európában népszerűek, Nyugat-Európában alig fogynak.

2018. máj. 12. 10:47
 20/30 anonim ***** válasza:
56%
Az igaz, hogy egy unalmas autó, nem is feltétlen a legkényelmesebb, de mindig számíthatsz rá. Én még nem láttam se Toyotát, se Suzukit az útszélén lerobbanva, német autót inkább, de erről sem feltétlen a márkát kell hibáztatni. Az utcámba nekem is, s mindkét szomszédomnak 2 Toyotája is van, egyiket se láttam hosszú ideig távol a háztól pedig mindegyik a 20-hoz közelít. Szóval azt ne mondjuk már, hogy nem elég megbízható.
2018. máj. 24. 17:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!