Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Közlekedik itt valaki gázos...

Totesq kérdése:

Közlekedik itt valaki gázos Suzuki Swifttel? Rendszerekre és véleményekre volnék nagyon kíváncsi. Gondolkodom rajta, hogy megérné-e belerakatnom egy 1.3-asba?! És persze milyet?

Figyelt kérdés
Swift,gázos

2018. márc. 30. 18:48
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Lehet bennem van a hiba de ezt a matekot én nem értem ami a 20as válaszban van.

Én így számoltam: most kb 365 a benzin ára és 205 a gáz én ennyiért látom,de tájegységenként eltérhet. 8litert eszik a swift benzinből az 29,2 ft kilóméterköltség

Gázból eszik 10-et sacc kábé és ebben benne van a minimális benzines indítás is. Az 20,5 ft km költség.

A kettő km költség közt van 8,7 ft nyereség /km

150ezer ft beszerelés osztva a km-enkénti nyereséggel 17241km tehát itt jön ki nullára a történet az első évben ,innen termel hasznot

Km-enként 8,7ft hasznot termel tehát éves 20ezeres futásnál számolva 174 ezer ft hasznod lesz/év Azért az nem rossz,de kinek hogy..

Szűrőcserével sajnos csúnyán lehúztak. Egy gáz szűrő egy kb 3x4 centis kis vacak papír ,ára 1-2 ezer ft ,amit otthon kicserélsz két villáskulccsal.

2 évente műszakivizsga előtt gázbiztonsági szemle, kerül 5ezer ft-ba,nem tétel. 10 azaz tíz év múlva majd nyomáspróba a tartályra 15 ezer ft-ért.

Ennyi az adminisztációs többletköltsége a gázautónak ha már használja az ember.

2018. márc. 31. 14:56
 22/24 A kérdező kommentje:

20-as!

Nem voltál megelégedve a Páhi műhellyel? Mert ha nem jó én sem vinném oda.

Köszönöm.

2018. márc. 31. 16:18
 23/24 anonim ***** válasza:
1,3-as motor 8 litert eszik? :D Basszus... Örülök hogy majdnem dupla annyi dízelem van, fele fogyasztással...
2018. máj. 26. 22:02
 24/24 A kérdező kommentje:

Savasztok!

Benne van a gáz már régóta. És tök jó. Ajánlom mindenkinek.

2018. dec. 18. 18:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!