Közlekedik itt valaki gázos Suzuki Swifttel? Rendszerekre és véleményekre volnék nagyon kíváncsi. Gondolkodom rajta, hogy megérné-e belerakatnom egy 1.3-asba?! És persze milyet?
Lehet bennem van a hiba de ezt a matekot én nem értem ami a 20as válaszban van.
Én így számoltam: most kb 365 a benzin ára és 205 a gáz én ennyiért látom,de tájegységenként eltérhet. 8litert eszik a swift benzinből az 29,2 ft kilóméterköltség
Gázból eszik 10-et sacc kábé és ebben benne van a minimális benzines indítás is. Az 20,5 ft km költség.
A kettő km költség közt van 8,7 ft nyereség /km
150ezer ft beszerelés osztva a km-enkénti nyereséggel 17241km tehát itt jön ki nullára a történet az első évben ,innen termel hasznot
Km-enként 8,7ft hasznot termel tehát éves 20ezeres futásnál számolva 174 ezer ft hasznod lesz/év Azért az nem rossz,de kinek hogy..
Szűrőcserével sajnos csúnyán lehúztak. Egy gáz szűrő egy kb 3x4 centis kis vacak papír ,ára 1-2 ezer ft ,amit otthon kicserélsz két villáskulccsal.
2 évente műszakivizsga előtt gázbiztonsági szemle, kerül 5ezer ft-ba,nem tétel. 10 azaz tíz év múlva majd nyomáspróba a tartályra 15 ezer ft-ért.
Ennyi az adminisztációs többletköltsége a gázautónak ha már használja az ember.
20-as!
Nem voltál megelégedve a Páhi műhellyel? Mert ha nem jó én sem vinném oda.
Köszönöm.
Savasztok!
Benne van a gáz már régóta. És tök jó. Ajánlom mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!