Közlekedik itt valaki gázos Suzuki Swifttel? Rendszerekre és véleményekre volnék nagyon kíváncsi. Gondolkodom rajta, hogy megérné-e belerakatnom egy 1.3-asba?! És persze milyet?
Örülök, hogy neked az van!
Viszont így ebből nem lesz vita az biztos.
Szerintem nem.
Ugyan nekünk egy Nivánk volt gázos, de én régi Swifttel járok.
A gáz nem tesz jót a motornak. A műszakihoz kell egy plusz papír, a tartályt is néha vizsgáztatni kell.
Szóval egy Swifttel szerintem többet vesztesz, mint nyersz. Mert mire megtérül az ára, károsítja a motort.
Nem tudom, mennyit jársz, de én napi 60 km-rel sem gondolkoztam el rajta.
Kb 1500 km/hó.
Pont ezért gondoltam a gázra mert ez éves szinten majd 20ezer kilóméter.
Azt nem írtam de az autó automata és 8 liter az átlag.
Ez a motor károsítás hülyeség.
Fogyasztás szempontjából előrébb nem leszel viszont a gáz legalább olcsóbb mint a benzin. Most műszakinál a plusz szemle a gázüzem miatt nem akkora macera, mint ahogy a tartály felülvitsgálata sem. Időnként a gázszűrő cseréje (nekem erre 20ezer km-t mondtak) meg a reduktor felújítás (ez olyan 100ezer km) lehet plusz tétel a karbantartásnál, de szerintem ez sem egy megterhelő összeg.
Legegyszerűbb ha kiszámolod. Mindent fillérre pontosan össze adsz és aztán eldöntöd.
Ha nem régi az autó és évi 20000 km, akkor már megéri.
Köszönöm, hogy válaszoltok!
Az autó nem új,(99-es) viszont tipp-topp állapotú. Egy év alatt simán megtérülne úgyhogy szerintem bele is kerül hamarosan. Lovato lenne a rendszer ettől jobb talán nem is kell. Vagy a fene tudja!
Szép napot mindenkinek!
"Ez a motor károsítás hülyeség"
Nem hülyeség, tapasztalat. A gáz vizesedik. És a vizet nem szerzi a motor.
Én nem rakatnék egy jó Suzuki motorhoz gázszettet.
Nekem nem suzikiba került bele.
Hát ugye többet eszik belőle es a benzin is fogy elozeskor és hideginditaskor
Ez alapjan 80e km alatt lettem nullan , ergo 160e km alatt tudtam 300 ezret keresni (nem 300 a berakas de közben volt vizsga etc mind ) most eladnám a kocsit a vevők menekülnek a gázos vacaktol. Érne 3 milliót azt 2.5 ért ha elviszik.
Az egész hülyeség. Vagyis nem a környezetnek jobb volt. Ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!