Megérné a Suzuki hayabusa-ra turbot rakni? Mert keveslem a teljesítményét?
Igazából a nyomaték kevés, vagyis ezt érzem.
Én sem vagyok kisdarab, meg még ha ül mögöttem valaki, nem akarom egy sima astra mellettem legyen gyorsulásnál.
Csinálnak ilyen átalakítást az országban, vagy Bécsbe kell kivinnem?
Aki ilyet leír, az még életében nem látott közelról Hayabusát.
Átlátszó, ahogy ezzel a kamu kérdéssel akarsz menőzni.
Az is látszik, hogy még Astrát is legfeljebb csak a gyerekülésből láttál, amikor a mamád visz az óvodába, amúgy nem írtál volna akkor baromságot, hogy egy két személlyel terhelt busával pariban lenne egy astra.
Próbálkozz valami hihetőbbel, hülyegyerek!
Neten nézegettem már ilyen átalakításokat, de elég precíz munkát igényel.
Kivétel nélkül mindenki, aki ezt az átalakítást akarta a teljesítmény miatt csinálta.
Akkor ők is tévedtek, vagy mi?
Amúgy van két motorom, egy gixer 750 és a hayabusa.
120kg vagyok, csajom se kis darab.
Hidd el, megérzi a motor, gyorsításnál főleg.
Légyszíves, olyan ember válaszoljon már ha feltettem egy szakmai kérdést, aki a motor tunning témában otthon van.
Teljesen normálisan kérdeztem valamit, és mivel ezen az oldalon írnak a legtöbben inkább itt teszem fel, mint valami speciális oldalon ahol max 4-5 ember látja, mert annyira kevesen nézik az oldalt.
El sem tudnál indulni egy Hayabusha-val te gyökér XD
5.ben kiáll kerékre ha cincálod de neked turbó kell...
A youtube videóban /mely már 4 éve fenntvan de csak tegnap sikerült megnézned/ közel nem egy sima Astra szerepel...
Ez így igaz!
Épp ezért én a négyturbós busára felhegesztettem előre egy nagy vasbeton tömböt, így sokkal jobb a súlyelosztása!!4!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!