Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megérné a Suzuki hayabusa-ra...

Megérné a Suzuki hayabusa-ra turbot rakni? Mert keveslem a teljesítményét?

Figyelt kérdés

Igazából a nyomaték kevés, vagyis ezt érzem.

Én sem vagyok kisdarab, meg még ha ül mögöttem valaki, nem akarom egy sima astra mellettem legyen gyorsulásnál.

Csinálnak ilyen átalakítást az országban, vagy Bécsbe kell kivinnem?

2016. nov. 11. 23:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%

Aki ilyet leír, az még életében nem látott közelról Hayabusát.

Átlátszó, ahogy ezzel a kamu kérdéssel akarsz menőzni.

Az is látszik, hogy még Astrát is legfeljebb csak a gyerekülésből láttál, amikor a mamád visz az óvodába, amúgy nem írtál volna akkor baromságot, hogy egy két személlyel terhelt busával pariban lenne egy astra.

Próbálkozz valami hihetőbbel, hülyegyerek!

2016. nov. 11. 23:45
 2/11 A kérdező kommentje:

Neten nézegettem már ilyen átalakításokat, de elég precíz munkát igényel.

Kivétel nélkül mindenki, aki ezt az átalakítást akarta a teljesítmény miatt csinálta.

Akkor ők is tévedtek, vagy mi?

Amúgy van két motorom, egy gixer 750 és a hayabusa.

2016. nov. 11. 23:49
 3/11 A kérdező kommentje:

120kg vagyok, csajom se kis darab.

Hidd el, megérzi a motor, gyorsításnál főleg.

2016. nov. 12. 00:02
 4/11 anonim ***** válasza:
81%
Látszik holnap nincs suli. Nagyon ráérnek a srácok!
2016. nov. 12. 00:05
 5/11 A kérdező kommentje:

Légyszíves, olyan ember válaszoljon már ha feltettem egy szakmai kérdést, aki a motor tunning témában otthon van.

Teljesen normálisan kérdeztem valamit, és mivel ezen az oldalon írnak a legtöbben inkább itt teszem fel, mint valami speciális oldalon ahol max 4-5 ember látja, mert annyira kevesen nézik az oldalt.

2016. nov. 12. 00:09
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Szállítsd le a tehenet. Többet ér mint + 30-50hp
2016. nov. 12. 00:13
 7/11 anonim ***** válasza:
81%

El sem tudnál indulni egy Hayabusha-val te gyökér XD

5.ben kiáll kerékre ha cincálod de neked turbó kell...

A youtube videóban /mely már 4 éve fenntvan de csak tegnap sikerült megnézned/ közel nem egy sima Astra szerepel...

2016. nov. 12. 07:48
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Én a Hayabusámra négy turbót szereltem, hengerenként egyet. Így már - ha kicsit nyögvenyelősen is - de legyorsulja a szomszéd Astráját.
2016. nov. 12. 10:56
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Közel 200 ló egy hayabusa. 220 körüli kilóval. Ha ti még ráültök. Te 120 kg. A csajod ha 100 kilö ami már tehén kategória. Az még 220. 440 kgt visz 200 lóerő. 200 ló méregy 1400 kg is autóban is elég jól húz ha még beleültök a 220 kilótokkal akkor is. Ne ámítsál. Egyébként is ha valaki felül a hátsó ülésre akkor 1-2-3-4-ben elíg finoman kell gyorsítani mert kevés a súly elől és emeli az elejít.
2016. nov. 12. 11:48
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez így igaz!

Épp ezért én a négyturbós busára felhegesztettem előre egy nagy vasbeton tömböt, így sokkal jobb a súlyelosztása!!4!

2016. nov. 12. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!