Megérné ár-érték szempontjából?
Figyelt kérdés
Normális válaszokat várok, akinek a kérdés láttán az az első gondolata hogy a suzuki egy forintot nem ér, az kérem ne válaszoljon!
Köszönöm.
2017. júl. 12. 20:54
1/4 anonim válasza:
Ennyiért kapsz már rendes autót is, első generációs Ford Focust pl.
2/4 anonim válasza:
Szerintem nagyon is jó autó a Swift. A-ból B-be közlekedni az egyik legjobb ár/érték arányban. Nyilván akinek más extra igényei vannak az mást is választhat. Csak félmillió már nem olyan sok pénz hogy dúskálni lehessen érte a jobbnál jobb autók között. Félmillióból egy patika Swift is nagy szerencse.
3/4 anonim válasza:
Ja, nagyon jó autó, amíg neked nem megy valaki. Mert akkor kb. annyi védelmet ad, mintha a fejedre húznál egy nejlonzacskót. Volt Swiftem meg Focusom is, ég és föld a két autó.
4/4 anonim válasza:
Ahogy írták, amíg nincs ütközés nem rossz.
Én inkább vennék egy klímás Astra G-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!