Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hátsókerék meghajtásos tulajok...

Hátsókerék meghajtásos tulajok! Ti mennyire használjátok ki pl. télen, ha az időjárás úgy kívánja, hogy a farát ide-oda húzza?

Figyelt kérdés
Magában forgalomban is bátrabban adjátok a gázt? Biztonságos, ha megdobja a farát, tudtok korrigálni?
2018. márc. 18. 00:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
48%

Én ilyenkor folyton keresztbe megyek, ha a forgalom engedi. Ha jön szembe valaki, vagy nem belátható a kanyar, akkor értelemszerűen nem, mert mindenki hibázhat, és így nagyobb a kockázat, hogy elvesztem az uralmat. Ha berakom a kocsim az árokba, akkor az az én hibám, de máséban nem akarok kárt tenni.

Egyébként nagyon jól irányítható ilyenkor is az autó, főleg önzáró diffivel. A titok a jó gumi még. Nekem soha nem volt gondom télen. Én sokkal jobban szeretem a hátsó hajtást, mint a frontot. Összkerekesből is csak olyan kéne, aminél a hátsó tengelyre nagyobb nyomaték jut.

2018. márc. 18. 08:51
 12/15 anonim ***** válasza:
48%
És ehhez minek kell hogy tél legyen? Ilyenkor max a 316i sofőrök örülnek.
2018. márc. 18. 09:23
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

Télen nincs nagy tempó, és nem ölöd a gépet. Száraz aszfalton egy 28i-nek is kell a lendület, hogy keresztbe álljon, és eléggé igénybe veszi a hajtást a csapatás. Emellett sokkal nagyobb a kockázat és komolyabb tudást is igényel, mert minden sokkal gyorsabban történik.

Amúgy meg hadd szórakozzon a 316i tulaj is. Még mindig sokkal jobb szórakozás, mint a kéziféket rángatni.

Én most ültem át fronthajtásos autóba, és nem igazán tudom megszeretni, hiába erős az is. Ha nem driftelsz, akkor is jobb a élmény a hátsó hajtás.

2018. márc. 18. 13:13
 14/15 walk w1th mee ***** válasza:
0%

soha többé elsőkerekest,hátsóval könnyebbet fordulsz 1ből elfordulsz szinte bárhol mig az elsőkerekessel tökölsz.úgymond. télen? télen nemvolt gondom,soha:D vadiúj JÓ gumik és nincs probléma,difi nélkül sem.

a nagy S mercik is miért tudnak beparkolni bárhová annak ellenére hogy hatalmas bálnák?hátsó kerék miatt.

2018. márc. 18. 13:29
 15/15 anonim ***** válasza:
48%

Na innen látszik, hogy mennyire is hasznos a nagy híres hátsókerékhajtás a valós használatban.... Semennyire, cserében rengeteg hátránya van. Főleg ha gyenge a hátsókerekes autó, akkor aztán végképp csak nyűg.

Nekem van egy 190 lovas hátsókerekes BMW-m, és egy quattro Audim, ami ugye híresen orrtolós sokak szerint. Na hát én az Audit sokkal jobban szeretem. Mert abban tekerem a kormányt, nyomom a gázt, és igenis bekanyarodik. Vagy ha kicsit tolja az orrát, elveszem a gázt egy csöppet, és minden laza. Cserében a BMW-vel ha hibázok, akkor az csúnyán büntet, egyből dobja ki a farát, és hasonlók. Ami nem annyira élvezete, mint sokan gondolják, főleg, ha nem is akarod, hogy kidobja a seggét. Mikor esik az eső, vagy neadjisten hó, állandóan ott van a fejedben, hogy jajj, vigyázz, meg ne csússz...

Én is azért vettem a BMW-t pár éve, hogy fúú de nagy driftkirály leszek stb...Erre azon veszem észre magam, hogy már több mint egy éve van annak, mikor utóljára pörgettem ki szándékosan a kerekeket. Az is elhagyatott placcon, mert csak ott lehet.

2018. márc. 18. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!