Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A wd-40et mire használjátok?...

A wd-40et mire használjátok? Kontaktspray, olajozó vagy tisztitó?

Figyelt kérdés
Mindenki mást mond.Van aki szerint nem kenésre való,csak oldásra...Szerintetek?
2018. jan. 8. 13:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Én parfümnek használom.
2018. jan. 8. 13:39
 2/5 anonim ***** válasza:
Jó az kenésre is, pl. a bicikli láncát olajozni nagyon jó. Ezenkívül zárakba is jó. Állítólag a vízkövet is lehet oldani vele, bár azt én nem vettem észre :D
2018. jan. 8. 14:27
 3/5 anonim ***** válasza:
A WD40 mindre IS jó. Amúgy csavarlazító, de az apró karcokat is le tudja tüntetni a kocsiról. Csak utána le kell mosni bő vízzel mert kifakítja ha csak ráfújod
2018. jan. 8. 14:35
 4/5 A jó édes ***** válasza:
WD = Water Displacement, azaz víztaszító anyag. Vannak benne ugyan szénhidrogének, de nem jó kenési feladatok ellátására semmilyen környezetben, kikoptatja az anyagot. Kontaktspraynek szódával elmegy, de főleg tisztító folyadéknak mondanám.
2018. jan. 8. 14:36
 5/5 anonim ***** válasza:

Műszerász kollégám szerint kenésre tényleg kerülni kell, mert paraffin van benne ami elpárolog, a maradék zsírt meg kioldja onnan ahova fújod.

De én laikus vagyok, ő kerüli messziről...

2018. jan. 8. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!