A wd-40et mire használjátok? Kontaktspray, olajozó vagy tisztitó?
Figyelt kérdés
Mindenki mást mond.Van aki szerint nem kenésre való,csak oldásra...Szerintetek?2018. jan. 8. 13:37
2/5 anonim válasza:
Jó az kenésre is, pl. a bicikli láncát olajozni nagyon jó. Ezenkívül zárakba is jó. Állítólag a vízkövet is lehet oldani vele, bár azt én nem vettem észre :D
3/5 anonim válasza:
A WD40 mindre IS jó. Amúgy csavarlazító, de az apró karcokat is le tudja tüntetni a kocsiról. Csak utána le kell mosni bő vízzel mert kifakítja ha csak ráfújod
4/5 A jó édes válasza:
WD = Water Displacement, azaz víztaszító anyag. Vannak benne ugyan szénhidrogének, de nem jó kenési feladatok ellátására semmilyen környezetben, kikoptatja az anyagot. Kontaktspraynek szódával elmegy, de főleg tisztító folyadéknak mondanám.
5/5 anonim válasza:
Műszerász kollégám szerint kenésre tényleg kerülni kell, mert paraffin van benne ami elpárolog, a maradék zsírt meg kioldja onnan ahova fújod.
De én laikus vagyok, ő kerüli messziről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!