Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek érdemes drága...

Szerintetek érdemes drága kocsit venni ha nem rendelkezem garázzsal?

Figyelt kérdés
5-6 millát szántam volna egy q7-esre,viszont nincs garázs a közelbe,és sehova nem tudok beállni vele,szerintetek ilyen drága kocsit nem vétek kinthagyni?Ha eszi az idő gyorsan amortizálódik,vagy nem árt neki?(nyilván nyáron a tűző nap elől illetve a fagyba letakarnám de akkor is)

2017. okt. 26. 17:54
 1/8 anonim ***** válasza:

16 éves kocsim 8 éve áll az utcán, nincsen semmi baja.

Garázsban, ponyva alatt ráadásul meg se tud száradni a kocsi.

2017. okt. 26. 18:06
 2/8 A kérdező kommentje:
Ez biztató,köszi a választ:)
2017. okt. 26. 18:18
 3/8 anonim ***** válasza:
A kocsinak semmi baja nem lesz ha kint tartod, sokkal zordabb körülményekre is gondoltak a tervezéskor. Én inkább az irígyektől tartanék, de te tudod, hogy milyen a környék. A ponyvát felejtsd el, már másnap lusta leszel feltenni, ráadásul tényleg többet árt, mint használ, illeve az alkalmi vandálokat is jobban vonzza. Nyilván a garázs lenne a legjobb, de ha nincs, attól még nyugodtan vedd meg az autót.
2017. okt. 26. 18:58
 4/8 anonim ***** válasza:
30%
megint egy ember, aki olyan autót akar venni, amit nem engedhetne meg magának. Egy ilyen autóhoz ilene olyan környéken lakni, ahol vagy be tudsz állni a kertbe, vagy teremgarázsba, vagy valahová. Amúgy az utcán semmi baja sem lesz a kocsidnak.
2017. okt. 26. 19:02
 5/8 A kérdező kommentje:
Miért ne engedhetném meg magamnak?Én nem a környék lakóitól félek nem a nyóckerbe lakok,hanem az időjárási viszontagságoktól,garázst vehetnék de a közelembe nincs,amúgy olyan cls-es meg x6-os bmwk állnak a rozzant panelek előtt is hogy na,nem körnéky függő hogy mit engedhetsz meg magadnak...
2017. okt. 26. 19:54
 6/8 A kérdező kommentje:
Cls mercik*
2017. okt. 26. 19:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Ne izgulj hamarabb fog szétesni műszaki hiba miatt mintsem az eső megartson neki. Az autónak nem kell garázs, nekem is csak 3 automnak van garázsa és a többi se esik szét.
2017. okt. 26. 21:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Ugyan már, ugyanúgy állhat kint, mint bármelyik más autó. Sok ilyen nagyértékű autó meglepő módon nem is látott soha garázst, még a gazdagoknak sincs mindig garázsuk, vagy ha igen, akkor a billiárd asztal van benne, vagy ilyesmi, és nem fér be az autó.
2017. okt. 26. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!