Milyen autót ajánlotok max. Más félmillióért? /részletek lent/
Üdv, 1.2 hónapon belül szeretnék egy autót vásárolni, és hát ahogy lenni szokott hitelre. A terv, h 36 hónapra, előleg 300.000 Ft, majd havi 40ezer.
A kérdés, h milyen autót ajánlotok? Benzin vagy diesel? Elvárások amúgy kb, h legyen megbízható, ne túl régi, ne hagyjon cserbe, fogyasztás 4-6 között, és 5 ajtós. Egyetemre és dolgozni fogok vele járni lakhelyemtől 90km-re. (Nem napontam hetente.)
Egyéb kérdésre válaszolok!
Köszönöm.
ma 12:28
ilyenünk volt :) A gatyánkat is ráfizettük arra a kocsira...
Köszi szépen a válaszokat.
Igazából jó munkám van, havi 40 szerencsére nem vágna földhöz. Persze, h van hátránya a hitelnek, de előnye is, lesz autód. Ha gyűjtenem kell rá, akkor minimum 1 évig semmi, ha havi 100-at félreteszek...
Szóval tudom, h nagy felelősség..
Bocsi, de "nem értem ezt a külvárosi tolvajnyelvet, mi az, h egy pók mászik a fejeden?"
:):):):)
Bővebben mit értesz a káposzta/kecske alatt?
Jaja hát egyre inkább ezen vagyok, h ez lesz...
Hát kényelmetlen lesz buszozni az biztos.
De az biztos, h ésszerűbb.
Naszóval. Én ezeket az autókat mondanám hirtelen, de csak mert lehet, hogy én is veszek max ennyiért autót, és ezek voltak a parkolómba!
Ez itt pl. igaz, hogy 1.8-as, viszont japán.
Ez pedig bár csak 1.6-os viszont magántulajdonostól van!
Valamint egy 320i BMW, viszont itt a fogyasztása simán duplája, mint amit szeretnél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!