2 méteres srácnak milyen kocsit ajánlotok?
Olyanra gondolok amiben rendesen elférnék,gondolok itt a lábamra,szóval ne nyomja a műszerfalat.Kombi nem érdekel mert nem tetszenek,szóval valami Sedan-t ha tudtok írhatnátok.Esetleg akinek ilyen magassággal van tapasztalata.
Köszi
sulis koromban 2méteres osztálytársamnak is Peugeot-ja volt.
/206-os pontosan/
Aki a Hummert írta, annak javaslom, legalább egyszer üljön bele, akkor rögtön megváltozik a véleménye. Én csak 182 cm vagyok, és nem fértem el benne. Különösen nem a katonai kivitelben. Az egy rémálom belülről.
Ellenben a mostani Toyota terepjárómban kényelmesen elférek. Csak a kérdező szedánt akar. Azokkal nincs sok jó tapasztalatom, inkább azt tudnám felsorolni, mit NE vegyen? Hol a fülem akad be, hol vállban szűk, hol meg az ülés sz@r. (Elég kövér is vagyok.) :)
5-östől felfele a BMW-ben már elfértem, nagy Mercikben szintén. Toyota Avensisben is. Szerintem a kombiságnak ehhez semmi köze, a kombik helykínálata elöl pont akkora, mint ugyanannak a típusnak nem kombiban, semmi különbség, ugyanazok az alkatrészek, ugyanazok a távolságok stb.
Az általános tapasztalatom, hogy nagy embernek nagy autó kell. (Ez persze drágább, ha újonnan veszem, ha használtan, akkor nem biztos, akkor csak többet fogyaszt és többe kerül fenntartani. Ez a nagyság "átka".) :D
alfa romeo 166
fiat scudo magasított
SUV-ok?
Rav4
CR-V
Pajero
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!