Milyen autót ajánlotok?
A lényeg, hogy terepjáró legyen, vagyis ami minden terepen elvisz, de a városban se ,,szégyenkezzek" vele.maximum 5 millió legyen.én Nissan navira vagy pick-up ra gondoltam
És azt szeretném még kérdezni, hogy megéri- e 3 milliót az ATV Ranger-ek vagy inkább az helyett egy drágább terepjárót vegyek?
A válaszokat előre is köszönöm!
Range Rover, Land Rover, Mitsubishi L200,Pajero Toyota HiLux --> Ezek terepre valóak!
BMW, Audi, Mercedes... ezek játékszerek.
Amiket felsoroltam, azok elvisznek terepen.
Nissant felejtsd el, mert terepen potyognak szét(diffi, stb.), nem bírják a strapát. Nekem is tetszik, de semmit nem érnek terepen, + rárak 1 lapáttal a megbízhatatlansága. (Ugye a csodás Reanult keze-műve)
Ja, és ismerősöm mondta, a szomszédja tudott a havas emelkedőn felmenni Navara-val, vagy Patrolal (már nemtudom) L200-al meg lazán felvitte őket.
Azért száímit, hogy melyikben milyen az összekeres rendszere.
igazából mind1. ennyi pénzért próbáld ki! navarának sincs baja, viszont elég nagy...ennyi a gond.
ja és légy szives! NE vegyél autómatát, vagy elásom magam :D
Igen, azt tudom, hogy sok gond van az automatával.Drágább is és sokszor kell szervizelni, ami nem olcsó.
Vagy van más hátránya is az automatának?
Persze, terepen megbolondul.
De az igazi terepjáróban (mint pl az L200), ott külön van terepváltó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!