Milyen autót ajánlotok? (max 250-300E)
Valami ilyesmi skoda pl? Nekem ilyenem van fogyasztása is ilyen és ha nem rohad, akkor nagyon jó kis autó, én nagyon szeretem. Ha nem 200-zal száguldozol vele motorikusan tökéletes.
Suzuki swift nagyon megbízható,kis fogyasztásu,olcsó fenntartási költségű ,elnyűhetetlen autó.Eszméletlen sok van belőle és olcsó hozzá az alkatrész.Nekem volt már 1.0 és 1.3 is.Az 1.0- 3 hengeres motor,picit egyenetlenül jár, és mozog a váltó a kezedben mikor alapjáraton jár a motor.Az 1.3 sokkal jobb választás és élvezetesebb a vezetése.Bár,ha találsz az 1.0-ből egy nagyon alkalmi vételt,azért vedd meg bátran,nem fogsz csalódni.A sedánból gyártottak 1.6 16v motort is.Azt nem venném meg a többlet költségek miatt.A Peugeut és a Renault-Fiat autókat felejtsd el.A suzukinál figyelj oda,hogy 1997-től volt a ráncfelvarrás,régebbit ne vegyél.
Titkos tipp még az Opel Corsa B 1.2 16V és 1.0 12V.
Ezeket más motorral ne vedd meg!!!!!!!!......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!