Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót ajánlotok? (max...

Milyen autót ajánlotok? (max 250-300E)

Figyelt kérdés
Nekem a japán és a német autot mondja mindenki, azon belül is az 1000 köbcentis swift, vagy golf2 golf3. Engem a szívem a peugeot 106osra húz nagyon egyébként. A lényeg, hogy keveset fogyasszon, (5-6l), jó motorja legyen, és ne túl ízléstelen kasznija. Különösebb elvárásom nincs..ja és első autom lenne, nincs még egy éves a jogsim, elvileg több a biztositás is vagy valami ilyesmi, szóval nem szeretnék rengeteget fizetni utána..
2011. nov. 3. 12:33
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Nissan almera, mazda 323, Honda Civic .. ezeket nem éri meg ennyiért igaz ?
2011. nov. 3. 12:36
 2/11 anonim ***** válasza:
Normális Almerát és társait 600 alatt nem kapsz, szerintem az 1000-es Swiftet is felejtsd el. Viszont az 1.3-as jó választás.
2011. nov. 3. 12:53
 3/11 komasa ***** válasza:
2011. nov. 3. 13:35
 4/11 komasa ***** válasza:
Innen szemezgess, vagy használd a hasznaltauto.hu bővített keresőjét, ott nagyon sok paramétert be lehet állítani.
2011. nov. 3. 13:36
 5/11 anonim ***** válasza:
250-300 ezred ha van rá, abból 50 és 100 között minimum el fog menni az átíratásra és az utána esedékes kötelező szervízre (szíjak, szűrők, olaj, stb). Ezzel számolj.
2011. nov. 3. 14:17
 6/11 A kérdező kommentje:
az ezer köbcentis suzuki miért nem jo? s van valami nagy különbség a sedan és a ferdehátú között?
2011. nov. 3. 18:05
 7/11 anonim ***** válasza:
Ennyi pénzért még Toyota Corolla is szóba jöhet. Suzukit viszont alapból nem vennék, semmilyet se. Nem jó autók azok
2011. nov. 3. 19:59
 8/11 anonim ***** válasza:
Dehogynem jók, megbízhatóak, kivisznek a világból is. Csak azzal számolj, hogy ha csatt van, akkor nem valószínű h túléled.
2011. nov. 4. 11:38
 9/11 anonim ***** válasza:

[link]

Valami ilyesmi skoda pl? Nekem ilyenem van fogyasztása is ilyen és ha nem rohad, akkor nagyon jó kis autó, én nagyon szeretem. Ha nem 200-zal száguldozol vele motorikusan tökéletes.

2011. nov. 10. 19:43
 10/11 anonim ***** válasza:

Suzuki swift nagyon megbízható,kis fogyasztásu,olcsó fenntartási költségű ,elnyűhetetlen autó.Eszméletlen sok van belőle és olcsó hozzá az alkatrész.Nekem volt már 1.0 és 1.3 is.Az 1.0- 3 hengeres motor,picit egyenetlenül jár, és mozog a váltó a kezedben mikor alapjáraton jár a motor.Az 1.3 sokkal jobb választás és élvezetesebb a vezetése.Bár,ha találsz az 1.0-ből egy nagyon alkalmi vételt,azért vedd meg bátran,nem fogsz csalódni.A sedánból gyártottak 1.6 16v motort is.Azt nem venném meg a többlet költségek miatt.A Peugeut és a Renault-Fiat autókat felejtsd el.A suzukinál figyelj oda,hogy 1997-től volt a ráncfelvarrás,régebbit ne vegyél.

Titkos tipp még az Opel Corsa B 1.2 16V és 1.0 12V.

Ezeket más motorral ne vedd meg!!!!!!!!......

2011. nov. 24. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!