1 éves NYÁRI gumival felelőtlenség neki vágni 200km-s útnak?
Szóval a télen használt autóm karosszériásnál van, ( nyáron volt időpontom , de "megcsúszott" mindenki. Kénytelen vagyok a nyári autómat használni most, egy RWD Opelt használok nyári kerekekkel, nincs kedvem kidobni feleslegesen 80 ezret gumira használtat meg nem veszek főleg nem télit meg az is drága 20 ezer és utána dobhatom ki, még ha lenne "spanom" akivel ki tudnánk driftelni ( a gumit) vagy nem tudom mit szoktak a korombéli úgynevezett " menők".
Viszont kényelmesebb lenne hazapakolni karácsony előtt és csak holnap érek rá.
Meg merjem lépni? Ti megmernétek ?
( úgy terveztem ,hogy 2 hét múlva megyek mert addigra kész a másik csak nincs kedvem sehová menni azon a héten és legnagyobb félelmem, hogy esik olyan csapadékforma ami megborítja a közlekedést )
# 19!
2007 december 24-én Fejér megye területén a legmagasabb hőmérséklet -3 fok körül alakult. Abban "locspocs" legfeljebb ott lehetett, ahol sóztak.
A hótakaró a megye területén 1-5cm között alakult.
Az tény, hogy nem jött fel annyira a csapadék, mint nálunk Pécsen. Szenteste 10-15cm friss hó borította a tájat. Mese szép karácsony volt. Szerintem az életemben már nem lesz hasonló.
Rosszul emlékeztél: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!