Ki mit gondol erről?
Figyelt kérdés
Elsősorban olyan lányok válaszát várom akiknek nincs jogosítványuk de mindenki véleménye nagyon fontos most. Arra vagyok kíváncsi, hogy ki mit gondol azokról akik elkezdenek állatkodni az utakon (nagy sebesség gumi lepörkölése, üvöltő zene stb). Nagy felelőtlenség vagy menőség?2015. febr. 15. 20:35
1/21 anonim válasza:
Inkább hülyeség. Mondjuk az én véleményem kevésbé számít mert van jogsim :D
18/L
2/21 dirtboy válasza:
a hangos zene állatkodás?
de jó ezt megtudni,én meg azt hittem hogy tök nyugodt és átlagos sofőr vagyok.
na ne vicceljünk hogy a hangos zene az már az utakon történő állatkodás.
gyalogoson a fejhallgató és füldugó is állatkodás vagy mi?
3/21 A kérdező kommentje:
Nem külön a hangos zene hanem együttesen a gumifüstöléssel meg a nagy sebességgel, de most nem ez a lényeg na
2015. febr. 15. 20:57
5/21 anonim válasza:
Nekem kifejezetten unszimpi ha látok egy ilyen hülyegyereket hogy pörgeti a kereket meg üvölt a tuctuc.. Biztos nem ülnék be mellé, felnőtt gondolkodású ember ilyet nem csinál..:)
Nekem az nagyon szimpi ahogy az évfolyamtársam vezet, amikor néha hazavisz. Lendületesen de biztonságosan, és nem állatkodik meg menőzik. <3
16/L.
6/21 A kérdező kommentje:
Így igaz, felnőtt gondolkodású ember nem csinál, de egy 17-18 éves fiúban még tombolnak a hormonok
2015. febr. 15. 22:06
7/21 A kérdező kommentje:
Amúgy eddig még senki nem szavazott amellett hogy felnin guruljon az autó pedig sokat látom hogy valaki direkt lelassít hogy jó alaposan befüstöljön a mögötte haladónak
2015. febr. 15. 22:12
8/21 A kérdező kommentje:
Jöhetne még rá válasz
2015. febr. 16. 18:49
9/21 anonim válasza:
ennek a kérdésnek mi értelme? Vagy mit vársz a válaszoktól?
10/21 A kérdező kommentje:
Hát azt, hogy írjátok le mi a véleményetek róla
2015. febr. 17. 08:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!