Mit gondol erről a mai társadalom?
"érettnek is tartom magam hozzá,bár később lehet,hogy megbánnám."
te oszt érett vagy :ASDA:SD remélem jól átveri a fejedet és majd itt fogsz sirni hogy miért szakított velem meg hogy terhes vagyok. te érett 15 éves de gyiken kérdezem meg a társadalom XDDDDDD
Ha most úgy érzed megbánnád, akkor még várj egy kicsit vele, de amúgy semmi gond nincs ezzel.
Hasonló helyzetben voltam. Mikor megismertem a barátomat ő 17 és 15 voltam. Aztán 2 hónap múlva betöltötte a 18-at, de én még mindig 15 voltam és ahogy egyre jobban megismertük egymást annál jobban vágytunk egymásra.
Aztán a születésnapom előtt 1-2 héttel jöttünk össze az ágyban is, mert még ha meg is akartuk várni a 16-ot, azt az alkalmat mai napig úgy látom nagy hiba lett volna kihagyni.
Pontosan a szerelem a bizalom a boldogság engedte ezt meg nekem, meg az, hogy tudtam, mekkora szerencsém van ezzel a férfival.
3. éve vagyunk együtt és úgymond már van egy közös házunk is, de természetesen egyetem végéig és 1-2 év munkatapasztalat nélkül még szülőkkel fogunk élni.
Nekem ennyire jól alakult, ezek alapján nézz magadba és gondolkozz el, hogy mennyire tartod komolynak a kapcsolatot.
El tudod képzelni, hogy ő lesz a férjed, vagy a "sok víz lefolyik még a Dunán" szólást támogatod, vagyis azt vallod nem tudod, hogy a jövőben lesz e melletted valaki más, majd elválik, de ez most a jelen ahol vele szeretném, aztán majd a többi elválik.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!