Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit gondol erről a mai társada...

Mit gondol erről a mai társadalom?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok,,a barátommal fél éve vagyunk együtt,ő 2hónapon belül 18 lesz.Volt már komoly kapcsolata.Nagyon szeretjük egymást és érettnek is tartom magam hozzá,bár később lehet,hogy megbánnám.Viszont nagyon szeretem és ez kölcsönös.

2014. nov. 23. 19:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
Ha te készen érzed magad, akkor csináld. Inkább azt bánd, amit megtettél, minthogy azt, amit nem.
2014. nov. 23. 19:47
 2/13 anonim ***** válasza:
94%
A társadalmat nem érdekli a te nemi életed.
2014. nov. 23. 19:48
 3/13 A kérdező kommentje:
Viszont nyilván anyáék sem örülnének neki
2014. nov. 23. 19:49
 4/13 anonim ***** válasza:
Mikor 16-17 leszel, akkor sem fognak neki örülni, a szülők ilyenek.
2014. nov. 23. 19:50
 5/13 anonim ***** válasza:
91%
Döntsél pozitivan. Ha szeretnéd nekiadni a szüzességedet.én bátoritalak. Sok sikert
2014. nov. 23. 19:51
 6/13 anonim ***** válasza:
akkor kufircoljatok! mi tart vissza?
2014. nov. 23. 19:54
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat!:)
2014. nov. 23. 19:56
 8/13 anonim ***** válasza:

"érettnek is tartom magam hozzá,bár később lehet,hogy megbánnám."

te oszt érett vagy :ASDA:SD remélem jól átveri a fejedet és majd itt fogsz sirni hogy miért szakított velem meg hogy terhes vagyok. te érett 15 éves de gyiken kérdezem meg a társadalom XDDDDDD

2014. nov. 23. 21:13
 9/13 anonim ***** válasza:

Ha most úgy érzed megbánnád, akkor még várj egy kicsit vele, de amúgy semmi gond nincs ezzel.

Hasonló helyzetben voltam. Mikor megismertem a barátomat ő 17 és 15 voltam. Aztán 2 hónap múlva betöltötte a 18-at, de én még mindig 15 voltam és ahogy egyre jobban megismertük egymást annál jobban vágytunk egymásra.

Aztán a születésnapom előtt 1-2 héttel jöttünk össze az ágyban is, mert még ha meg is akartuk várni a 16-ot, azt az alkalmat mai napig úgy látom nagy hiba lett volna kihagyni.

Pontosan a szerelem a bizalom a boldogság engedte ezt meg nekem, meg az, hogy tudtam, mekkora szerencsém van ezzel a férfival.

3. éve vagyunk együtt és úgymond már van egy közös házunk is, de természetesen egyetem végéig és 1-2 év munkatapasztalat nélkül még szülőkkel fogunk élni.

Nekem ennyire jól alakult, ezek alapján nézz magadba és gondolkozz el, hogy mennyire tartod komolynak a kapcsolatot.

El tudod képzelni, hogy ő lesz a férjed, vagy a "sok víz lefolyik még a Dunán" szólást támogatod, vagyis azt vallod nem tudod, hogy a jövőben lesz e melletted valaki más, majd elválik, de ez most a jelen ahol vele szeretném, aztán majd a többi elválik.

18/L

2014. nov. 23. 21:41
 10/13 anonim válasza:
49%
Apuci vett házat?Kemény vagy.
2014. nov. 24. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!