Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit gondol erről a mai társada...

Mit gondol erről a mai társadalom?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok,,a barátommal fél éve vagyunk együtt,ő 2hónapon belül 18 lesz.Volt már komoly kapcsolata.Nagyon szeretjük egymást és érettnek is tartom magam hozzá,bár később lehet,hogy megbánnám.Viszont nagyon szeretem és ez kölcsönös.

2014. nov. 23. 19:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Apuci vett házat?Kemény vagy."

Őőőőőő, nem.

Igazából teljesen fel kell újítani ami benne lesz egy 5-6 millióba és azon vagyok, hogy összeszedjem. Egyenlőre még csak nyári melóból marad meg valamennyi, aztán majd rendes állással belehúzok(unk).

Már van egy alaptőkém és ahhoz csak gyűjtök, nem költöm. + a barátomé, éveken belül meg is lesz.

2014. nov. 25. 22:17
 12/13 anonim ***** válasza:

Nézd, én pont leszarnám, hogy ki mit gondol. Mások véleménye szokott számítani, de nem folyásol be és nem ilyen téren.

Szerintem ha szerelmes vagy belé, és vele szeretnél lenni ameddig lehet akkor nem fogod megbánni :)

Ahogyan ezt előttem is leírták.

2014. nov. 26. 16:06
 13/13 anonim ***** válasza:
Csak hogy legyen kit lepontozni, én azt mondom, korai.
2014. nov. 26. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!