Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ki mit gondol erről?

Ki mit gondol erről?

Figyelt kérdés
Elsősorban olyan lányok válaszát várom akiknek nincs jogosítványuk de mindenki véleménye nagyon fontos most. Arra vagyok kíváncsi, hogy ki mit gondol azokról akik elkezdenek állatkodni az utakon (nagy sebesség gumi lepörkölése, üvöltő zene stb). Nagy felelőtlenség vagy menőség?

#menő #felelőtlenség #állatkodás kocsival
2015. febr. 15. 20:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

hát akkor azt gondolom, hogy hülyeség. Önmagában nem az, de direkt forgalomban, járókelők között, egyrészt a száguldozás veszélyes, a gumiégetés, füstölés, csikorgatás, üvöltő kipufogó pedig trollkodás.. Lehet hogy a gyereknek tetszik, de a városban ügyeiket intéző emberek nagyrésze ezt nem értékeli, sőt kifejezetten zavarja, még ha nbem is eltétlen veszélyes...

csinálják egymás között, meg olyan helyeken ahol nincs nagy forgalom, de amúgy ha a menőzésről beszélünk, akkor mondjuk egy zárt pályás köridőnél derül ki igazán, hogy ki a fasszza gyerek...

2015. febr. 17. 23:06
 12/21 dirtboy ***** válasza:

az a fura ebben a kérdésben hogy a kérdező nyilván valóan csinálja ezt de furcsa mód úgy nyilatkozik róla hogy őszerinte is hülyeség.

ki érti ezt?

2015. febr. 18. 15:57
 13/21 A kérdező kommentje:
Nemrég kaptam meg a jogosítványom és eddig 1x csináltam(gumifüstölés, padlógáz, pörgés stb stb...), mert olyan társaságba keveredtem akik hajtanak mint az állat. Hozzátenném hogy csak este gyér forgalmú úton! Azért írtam csak ki a kérdést mert kíváncsi vagyok mi veszi rá őket arra hogy így hajtsanak. Most amúgy egyáltalán nem az a lényeg hogy én mit csinálok, maradjunk a kérdésnél
2015. febr. 18. 18:48
 14/21 anonim ***** válasza:

és akkor ehhez mi köze a 18 éves, jogsival nem rendelkező lányoknak? Jajj mit fognak szólni és nem lesz csajom, avagy menő és akkor csinálom, biztos bejön nekik? :D

Mi veszi rá őket? A hegymászót mi veszi rá hogy 8 kilóméter magasra menjen, vagy nagymamámat hogy pulóvert kössön mikor lehet kapni a boltba ruhát? hobbi, élvezet, szenvedély stb... nem lehet mindent épp ésszel racionális érvekkel megmagyarázni...

2015. febr. 18. 22:16
 15/21 A kérdező kommentje:

A hegymászót a meghódítási vágy veszi rá a mamikának pedig nincs jobb dolga.

Azért a lányok véleményét kértem, mert ők megmondják a tutit ellentétben a fiúkkal akik elkerülik a témát és leállnak kötöszködni hogy "ÉSAKKÓTEMOSTMENŐVAGY?" vagy "Mama, te vagy az?"

2015. febr. 19. 13:08
 16/21 A kérdező kommentje:
De most már örülnék neki ha mindenki a saját véleményét írná le erről, nem pedig velem kötöszködne.. Nem én vagyok a kérdésben a lényeg.. Aki kötöszködni akar az menjen diszkóba vagy kocsmába, ne itt tegye
2015. febr. 19. 13:14
 17/21 anonim ***** válasza:
a véleményemet is leírtam, ahogy a legtöbben, egyébként mindegy mit gondolunk te vagy én, nem sok minden változtat a dolgokon
2015. febr. 19. 23:11
 18/21 A kérdező kommentje:
A dolgokon nem változtat, de kíváncsi vagyok
2015. febr. 20. 14:10
 19/21 anonim ***** válasza:
aki kíváncsi, hamar megöregszik!
2015. febr. 22. 20:50
 20/21 anonim ***** válasza:
Szerintem hülyeség, este is, föleg városban.Igaza volt az egyik előző válaszadónak, az a jó, ha lendületesen, de biztonságosan vezet valaki.Ha vkinek ez a hobbija, akkor menjen olyan helyre, ahol tényleg senki nincs (lakók sem).
2015. márc. 4. 18:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!