Felelőtlenség 2 éves jogsival egy Mustang?
Haverommal idén végeztünk középsuliban. Elég jól el vannak eresztve pénzzel, és egy autó volt neki az ajándék.
De itt jön az a része, hogy egy új, rendes 5 literes V8-as Mustang lett az autó amit kapott.
Két éve van jogsija, párszor már autóztunk együtt alapvetően normálisan vezet, még gyorsan sem hajt, de nem tudom ez most mit fog belőle kihozni, és mennyire lenne biztonságos beülni mellé.
Vagy ezek az újak már nem olyan kezelhetetlenek és veszélyesek mint a régi amerikai izomautók úgy nagy átlagban?
A v8 Mustang kifejezetten nem való kezdő sofőr alá. Iszonyat nyomatéka van és könnyen megugrik a segge. Legyen észnél a srác. Természetesen akkor nem lesz gond. De akkor még kár volt mustangot venni.
Egy Ford dolgozó.
Nekem fél éve van jogsim 17 évesen jogsi után 200ezer hiányzott a pénzemből az egykori álom autómra amit szülim ki egészitettek jogsi után 2 héttel hoztuk haza a saját kocsimat amire 15 éves korom óta gyűjtöttem egy 200lovas junileumi skoda octavia Rs 1.8Turbo . Kulturáltan vezetek még a magymamám is biztonságan érezte magát melletem amikor vittem aki fél az autókban és be ül egy extra friss jogsis mellé egy 200lovas sport sedanba . Azaz ember függő hogy erős kocsinál is meg marad hideg vére és kulturált . Haverom az 1.6-os bmw-vel állat mod közleked és hülyének néz engem hogy nem nyomom a kocsinak , szabályokat mindig be tartom e-miatt is bíztak annyira benem a szüleim hogy a pénzem ki egészitették hogy meg tudjam venni ezt a gépszörnyet . Sokan néztek/néznek hogy ennyi idősen friss jogsival nem egy minden bolt elött látható kocsival járok . Városunkban enyémen kívül még egy 100. Évfordulos junileum kiadásu rs octavia van rengeteget szoktunk találkozni és aki ért hozzájuk azok néznek is hogy 2 darab jubileumi rs ocravi egyhelyen :)
Országban is ritka darab ez a jubileumi kiadás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!