Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit csináltok, ha látjátok,...

Mit csináltok, ha látjátok, problémás alakok az autó eladói?

Figyelt kérdés

Telefonban ez persze nem derül ki, csak amikor megjelennek az autó mellett.

(naná, hogy megszívtam...)

2017. nov. 29. 11:00
1 2 3
 21/22 D. Brasco ***** válasza:
Ökörkém felesleges megmagyaráznod......amugy meg nem vagy köteles megvenni valamit csak azert mert elmentél valamit megnézni........a másik meg hogy eleve minden auto vásárlást ezzel kezdünk hogy megnézzük az aljat....de ha neked ezt itt kell ecsetelni már régen rossz.......
2017. nov. 30. 08:27
 22/22 anonim ***** válasza:
Problémásak? Gengszterek vagy mik? Nekem volt már olyan hogy elmentem megnézni és kiderült hogy törött a törésmentesnek hirdetett autó. Számítottam esztétikai hibákra elvégre használt volt az autó na de hogy jól láthatóan meg van törve arra nem. Alkudni se engedtek a javítási költségre így elköszöntem. Hiába utaztam érte viszonylag sokat. Az autónézésnek is vannak költségei. Ezt bele kell kalkulálni.
2017. nov. 30. 22:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!