Melyik a jobb, megbízhatóbb autó? Opel Insignia 1.6t, Seat Leon 2. 0 tfsi, Skoda Octavia 1.8 tfsi? Esetleg valamelyikkel tapasztalat?
Hello!
Én a Skodát ajánlanán a 3 közül , viszont ha igazán megbízható autót szeretnél akkor szerintem Audi A3 - A4-est vegyél mert azok tényleg megbízható autók :)
Opel Insignia 1.6t-t felejtsd el ha jót akarsz magadnak, az 1.6-os blokk a maga 170- LE-vel (meg ha jól tudom van 179LE- is (OPC de azt nem ismerem, nem vagyok benne biztos) meg az ezer ötszáz valahány kilójával, ami ha megvan tankolva és benne ül egy átlag 80 kg körüli személy majdnem veri az 1.7 tonnát.(arról nem is beszélve ha öten ülnek benne) NEM 1.6-NAK VALÓ !!!
na a lényeg, ezek szét pörögnek, egyszerűen nem bírják ezt a hatalmas kasztnit plusz a terheléseket, előzni is alig lehet velük nagyobb sebességnél, ellenben az úttartása jó, viszonylag szépen fekszi az utat, menetzaj alíg szűrődik be jó a hang,és zaj szigetelése, a váltó se rossz (6-os) viszonylag pontos, elfogatható a megvezetése, DE!!.. a blokkot pörgetned kell szinte mindig, - mert kell neki az erő, a nyomaték, de az a szerencsétlen kis 1.6 baromira nem bírja, így ugyanúgy pörög vele a szervó szivattyú, a klíma kompresszor, a vízpumpa, a minden..a blokk belsejéről nem is beszélve, (plusz ezernyi hiba kezdete)
ÉN SZEMÉLY SZERINT ÚGY GONDOLOM HOGY EZ VICC KATEGÓRIA
ezt azért tudtam neked leírni mert van egy haverom,(akinek szerencsétlenségére ilyet vett) kint dolgozik németben, viszonylag sokat haza járogat, ilyenkor elszoktunk menni bulizni, meg ilyenek.. általában én voltam a sofőr, és így volt alkalmam ehhez a típushoz, plusz az ő véleményéhez is.
egyébként szép, az útfekvése is teljesen korrekt, már már bálna kategória,
de ez az egyhatos blokk, anyám borogass,,,
a kocsit 8 hónap után és kb 35 ezer km megtételével eladta, ő szinte vadi újan 15 ezer km-el vette, egy BP-i autókereskedésben.
ennyit tudok.. és téged meg óvni ettől a motortól. !
AZ erő legyen veled !!!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!