Mögöttetek jövő autó lámpája vakít, mit csináltok?
Nemrég a piros lámpánál 2 autóst is megkértem, hogy ugyanmár kapcsolja le a refrektorját, mert a szemembe világit, de mindakettő azt mondta, hogy ez nekik a tompitott, csak nincs jól beállitva. Egyik azt mondta, hogy nem is lehet jól beállitani, mert ez "ilyen", a másik meg azt mondta, hogy ilyen és kész, és menjek tovább, ne tartsam fel őt.
Ti mit csináltok ilyenkor, egyáltalán lehet valamit tenni? Vagy csak simán lekattintsam a középső tükröt, és ne törődjek vele?
Uhhh hát nyilván mást nem tudsz csinálni csak lehajtod a tükröt. Vagy csukd be a szemed vagy nevezess😅
Most eszembe jutott azmikor valaki azt kérdezte itt hogy ki hogy áll a tüsszentéssel vezetés közben meg a másik aki átment a piroson mert esett az eső és nem látta??!!wtf?! Bocsánat ha kicsit degradáló a kommentem csak nekem annyira egyértelmű mit kell csinálni pedig nő vagyok. De valamiért azt gondolom te is az vagy
Szállj ki és egy bézbólütővel verd szét a lámpatestet.
Miért szerinted mit kéne csinálni?
Félreállsz és elengeded vagy lekattintod a tükröt.
Köszi a válaszokat! A "nyilván" kommentelőknek üzenem, hogy nincs igazuk, mert "nyilván" van több más megoldás is, nem csak a tükör lekkantintása. A kommentekből a többi megoldás:
- hátsó tükör lefóliázása
- új autó vásárlásánál szempont legyen, hogy magasabb kocsit vásároljak.
- hátsó ködlámpa, hogy észrevegye magát.
- hátsó tükör lefóliázása
(gondolom szélvédő akart lenni)
Remek, ennyi erővel le is szerelheted a középső tükröt.
- új autó vásárlásánál szempont legyen, hogy magasabb kocsit vásároljak.
ja bocs, akkor járj helikopterrel vagy bérelj fel sofőrt.
- hátsó ködlámpa, hogy észrevegye magát.
A te esetedben sem azzal volt a probléma, hogy nem vették észre magukat, hanem rosszul volt beállítva a tompítottjuk, amivel hirtelenjében nem tudnak mit csinálni, szóval csak felesleges konfliktust generálsz.
Persze ha tényleg távolságival jön mögötted, akkor nyugodtan ráengedheted a ködlámpát.
Mostani autómnak automatikusan sötétedik a tükre, de amúgy minden autón le lehet hajtani úgymond a belső tükröt, és akkor elsötétedik, egyáltalán nem zavar még a reflektor sem, viszont látod benne jól, ha van valami a hátadnál. Ez direkt így és erre van kitalálva.
A külső tükrökbe pedig nem kell ilyenkor nézni. Ennyi, kész, ha nagyon-nagyon zavar, akkor nem kell este vezetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!