Jövő hónapban lesz kresz vizsgám! Tudnátok/Tudnának nekem javasolni olyan oldalakat/programokat/stb, melyek naprakészek (2016) és segítenének nekem felkészülni?
A szabályokat tanuld meg értő módon.
A vizsgán hatalmas adatbázisból válogatja össze a program a kérdéseket, csupán tesztek kitöltésével nem lehet vizsgára készülni, ráadásul nem is érhető el ingyenesen a teljes adatbázis.
Beírod a googleba, hogy kresz teszt, és mazsolázol a találatok között, szakoe.hu edukresz.hu és még amit találsz.
Sajna a szakoe csak kevés kérdésből kombinálja a tesztsort, az edukreszen meg csak a kérdéseket tudod megnézni válaszokat nem mutat csak fizetős tagoknak. A kérdések megismeréséhez viszont jó, azok a kérdések lehetnek a vizsgán is. Tanuláshoz a jegyzeteidet, a könyvet használd, a kérdések tesztelésre valók
A 11ezres bázisból egy az egyben a kérdésekkel gyakorolni csak az etitánon lehet, 12óra pár ezer ft, én nyáron ezzel készültem fel és elsőre sikerült! Azóta a jogsi is meglett.
A vizsgán is csak 1 olyan jött amivel nem találkoztam a gyakorlás alatt de annál még az oktató is elgondolkodott pár mp-re hogy akkor hogyan :D
Nagyon szépen köszönöm a tartalmas válaszokat! :)
Szívből gratulálok az utolsó válaszolónak a sikeres kresz vizsgáért! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!