Yumi programmal ki lehet írni a listájában nem szereplő programokat mint a DLC Boot 2016?
Ezt a programot ismered? Moba Live CD [link]
Ezzel tudod ellenőrizni a boot képes pen működését a gép újraindítása nélkül. Virtuális környezetben futtatja az eszközt.
Persze nem annyira egyszerű a Moba Live CD használata, de nem is nehéz, csak ismerni kell a sorrendet bár én is magamtól jöttem rá asszem.
Run the live USB > kiválasztod a boot képes USB eszközt. Megkérdezi: Do you want to create a hard disk image for your virtual machine? > válasz "No" .
- "Hiba történt a fájl másolása közben. A művelet ismétléséhez nyomjon az ismét gombra" > Klikk " Mégse"
- Folytatja a telepítést a fájlok kihagyásával? "Igen"
itt ismétel - "Hiba történt a fájl másolása közben. A művelet ismétléséhez nyomjon az ismét gombra" > Klikk " Mégse" majd újra - Folytatja a telepítést a fájlok kihagyásával? "Igen"
"A telepítés nem sikerült" klikk OK és indul az USB eszköz.
ISO formátumban töltöttem le. Egy fájlt már találtam rajta ami fertőzött, AntiDeepFreeze5.7z.
DVD lemezről elindult de most már lemondok róla mert bizonytalan a rajta lévő programok működése is. Köszönöm az eddigi segítségedet, megy a kattintás a zöld kézre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!