Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit csináltok, ha látjátok,...

Mit csináltok, ha látjátok, problémás alakok az autó eladói?

Figyelt kérdés

Telefonban ez persze nem derül ki, csak amikor megjelennek az autó mellett.

(naná, hogy megszívtam...)

2017. nov. 29. 11:00
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Volt ilyen, megnéztem az autót, mert autót akartam venni, nem az eladót hazavinni. Megköszöntem a lehetőséget és eljöttem, hogy még átgondolom. Nem kell ezt ennyire túlbonyolítani
2017. nov. 29. 13:53
 12/22 TheodoreCalvin válasza:
93%

Legközelebb kérdezd meg a telefonban, hogy

"Elnézést Önök problémás alakok?"

2017. nov. 29. 15:22
 13/22 anonim ***** válasza:

30 éve, amikor éjszakásban dolgoztam, hajnalban, amikor beért a laboros, át szoktam menni egy kávéra. Egyszer láttam, hogy milyen piszkos kézzel készíti össze a kávét. Nem átallottam kifordulni az ajtón.

Így vagyok az autóvásárlással is. Ha problémás az eladó, nem foglalkozom tovább a verdával, azonnal búcsút intek. Főleg, mert ott nem egy kávé ára a tét.

2017. nov. 29. 15:47
 14/22 A kérdező kommentje:

"Csak nem rádsóztak valami szart aztán most megy a hiszti hogy mégsem kell?!?"

És ki hisztizik ökörarcú? Gondolom téged nem bsztak át sosem az életben, annyira fsza gyerek vagy.

2017. nov. 29. 15:49
 15/22 A kérdező kommentje:
Amúgy külsőre, meg motorikusan, műszakilag teljesen rendben volt az autó, csak aknáról nézve volt pár kókány megoldás rajta, ezeket meg helyrehozni nem sok időm van, meg tudnám csinálni.
2017. nov. 29. 15:51
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Beleszippantasz a levegőbe és megkérdezed tőlük h ők is érzik e a cigányszagot ? Utána már nem az eladással lesznek elfoglava :)
2017. nov. 29. 17:58
 17/22 anonim ***** válasza:
Nálunk olyan történt, hogy kis nézelődés, ez az után lelépés történt. Meg a háttérben is gányoltak pár másik autót.
2017. nov. 29. 18:32
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Havanna lakótelepre mentem egy 2.0 benzines Ford Focust megnézni. Voltak előítéleteim a környéket illetően, de a hangja alapján korrekt fickónak tűnt az eladó. Na felmentem, hívtam, hogy itt állok az autó előtt, mondta, hogy leküldi a nejét a kulccsal, mert ő csak 15 perc múlva ér vissza.

Vártam, vártam, erre jött egy ilyen igazi vásáros cigányasszony kezében a Focus kulcsával, na mondom jó lesz ez... Beültem, 160.000 km az órában, kicsit szutykos a belső, meg 1-2 lakkhiba, de még azt mondom nem is volt olyan rossz.

Felnyitom a motorháztetőt, és egy Castrol matricán volt 352.000 km feltüntetve. Azt mondták elírás, én megköszöntem a lehetőséget, és mosolyogva indultam tovább a többi 5-6 kiszemelt autót megnézni.

2017. nov. 29. 19:41
 19/22 anonim ***** válasza:
Megnézem beszélek velük és mondom , hogy még van 2-3 kocsi amit meg nézek és majd hívom őket , aztàn "el felejetem" hivni őket és a számukat le tiltom azt annyi
2017. nov. 30. 06:27
 20/22 anonim ***** válasza:
Tudni kell nemet mondani. Jogod van nem megvenni valamit.
2017. nov. 30. 07:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!