Mit csináltok, ha látjátok, problémás alakok az autó eladói?
Telefonban ez persze nem derül ki, csak amikor megjelennek az autó mellett.
(naná, hogy megszívtam...)
Legközelebb kérdezd meg a telefonban, hogy
"Elnézést Önök problémás alakok?"
30 éve, amikor éjszakásban dolgoztam, hajnalban, amikor beért a laboros, át szoktam menni egy kávéra. Egyszer láttam, hogy milyen piszkos kézzel készíti össze a kávét. Nem átallottam kifordulni az ajtón.
Így vagyok az autóvásárlással is. Ha problémás az eladó, nem foglalkozom tovább a verdával, azonnal búcsút intek. Főleg, mert ott nem egy kávé ára a tét.
"Csak nem rádsóztak valami szart aztán most megy a hiszti hogy mégsem kell?!?"
És ki hisztizik ökörarcú? Gondolom téged nem bsztak át sosem az életben, annyira fsza gyerek vagy.
Havanna lakótelepre mentem egy 2.0 benzines Ford Focust megnézni. Voltak előítéleteim a környéket illetően, de a hangja alapján korrekt fickónak tűnt az eladó. Na felmentem, hívtam, hogy itt állok az autó előtt, mondta, hogy leküldi a nejét a kulccsal, mert ő csak 15 perc múlva ér vissza.
Vártam, vártam, erre jött egy ilyen igazi vásáros cigányasszony kezében a Focus kulcsával, na mondom jó lesz ez... Beültem, 160.000 km az órában, kicsit szutykos a belső, meg 1-2 lakkhiba, de még azt mondom nem is volt olyan rossz.
Felnyitom a motorháztetőt, és egy Castrol matricán volt 352.000 km feltüntetve. Azt mondták elírás, én megköszöntem a lehetőséget, és mosolyogva indultam tovább a többi 5-6 kiszemelt autót megnézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!