Bmw x5 3. 0 d vagy bmw 525 d?
Figyelt kérdés
Mely autó lenne a jobb választás max 4 millióig?2017. nov. 1. 13:19
1/3 anonim válasza:
525-öt fenntartani olcsóbb minden tekintetben, de ettől független két külön világ a két autó.
2/3 anonim válasza:
melyik évjárat?
kinézetre az e60-as bmw elég ocsmány szerintem, azokkal a cicaszem lámpákkal nagyon mellélőttek szerintem, úgyhogy x5-ös
3/3 anonim válasza:
Erre nincs jó válasz. Mivel mind 2 használt az állapotuk eltérő lesz. Azonkívül az egyik sedan a másik SUV tehát a karosszéria is eltér. Tehát meg kéne nézni először is és eldönteni, hogy melyik karosszériatípus kellene inkább. Bár szerintem 4 millióig egyik sem éri meg. Ilyen árban 10 év körüli autókat lehet kapni, az ötösből talán lenne egy 7 éves széthajtott kombi vagy kicsit öregebb sedan. Az X5 is széthajtott lenne kb 10 éves. Ezekre rá lehet költeni egy év alatt több milliót javításra ha nem vagy mákos. De ha mindenképp választanom kéne akkor egy sedan ötöst vennék amúgy egyiket sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!