Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A francia autóknak miért...

A francia autóknak miért ilyen rossz a megítélése Magyarországon?

Figyelt kérdés

Én azóta autóiparban dolgozom, mióta lediplomáztam.

Dolgoztam a Renaultnak is,egyáltalán nem mondanám, hogy megbízhatatlanabbak lennének, mint egy Mazda vagy egy Volkswagen.Ismerni kell a technikai sajátosságait,mert azok vannak és ennyi.

Nekem céges autónak is volt Laguna III-as, nagyon szerettem.

Azt viszont hozzá kell tennem, hogy a Renaultokat általában nagyon felszerelten veszik, ritka aki az alapot kéri.Ebből adódóan, a sok fedélzeti extra egészen más jellegű szervizszámlát eredményez, mint egy fapados Octavia esetében.

A Citroen és a Peugetot nem ismerem, nincs velük tapasztalatom.

A családban is, legtöbb alkalommal én segítek autóvásárlásnál, még nem nyúlt mellé senki.

Egyedül egy márka van, amit kizárok teljesen, illetve próbálok mindenkit lebeszélni róla, az pedig a BMW.Jelenleg BMW partnercégnél dolgozom,aki ilyen helyen dolgozik, az soha nem vesz BMW-t,túlárazott rossz konstrukciók.

Inkább vegyen Audit vagy Volvot,Mercédeszt, de BMW-t azt ne, mert csak szívni lehet vele.A megbízhatóságtól baromi messze vannak.

Azt megjegyzem, hogy ez nem volt mindig így.

2017. okt. 9. 18:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nő vagyok, ezt azért írom mert nem értek az autókhoz. Bár a kérdés mindig érdekelt hogy miért nem tud annyira teret hódítani a fr.autó magyarországon. Mindig azt gondoltam, ha az országuk tele van vele, akkor biztos nem rosszabbak mint bármelyik másik. Nekem volt 206, 307 es is imádtam őket, nem volt baj velük. Azóta is bánom hogy eladtam a 307 est. Nagyon kényelmesek és mondhatom hogy olyannyira design-osak hogy azóta sem tudja nálam felülmúlni sem az opel, sem az audi. Golfot nem vennék, volt többféle, enyém is zárlatos volt és füstölt, sok kigyulladt és bennégtek. Ilyet soha. Visszatérve a fr.valami miatt mégis tartanék tőle hogy fr.autót vennék használtat, talán amiatt hogy sok autószerelő ódzkodik tőlük és azért. Azt ők tudják hogy miért de nem szívlelik azt mondták.
2017. nov. 4. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!