A francia autóknak miért ilyen rossz a megítélése Magyarországon?
Én azóta autóiparban dolgozom, mióta lediplomáztam.
Dolgoztam a Renaultnak is,egyáltalán nem mondanám, hogy megbízhatatlanabbak lennének, mint egy Mazda vagy egy Volkswagen.Ismerni kell a technikai sajátosságait,mert azok vannak és ennyi.
Nekem céges autónak is volt Laguna III-as, nagyon szerettem.
Azt viszont hozzá kell tennem, hogy a Renaultokat általában nagyon felszerelten veszik, ritka aki az alapot kéri.Ebből adódóan, a sok fedélzeti extra egészen más jellegű szervizszámlát eredményez, mint egy fapados Octavia esetében.
A Citroen és a Peugetot nem ismerem, nincs velük tapasztalatom.
A családban is, legtöbb alkalommal én segítek autóvásárlásnál, még nem nyúlt mellé senki.
Egyedül egy márka van, amit kizárok teljesen, illetve próbálok mindenkit lebeszélni róla, az pedig a BMW.Jelenleg BMW partnercégnél dolgozom,aki ilyen helyen dolgozik, az soha nem vesz BMW-t,túlárazott rossz konstrukciók.
Inkább vegyen Audit vagy Volvot,Mercédeszt, de BMW-t azt ne, mert csak szívni lehet vele.A megbízhatóságtól baromi messze vannak.
Azt megjegyzem, hogy ez nem volt mindig így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!