Sokaknak mi a baj azzal, hogy a SUV-ok egyre népszerűbbek?
A SUV a lehető legjobb autótípus.
El is mondom,hogy miért.
Ezek az autók általában nagyok, belül tágasak.Az enyémben (X-Trail) kényelmesen ellehet férni hátul is.
Az 5 ajtós karosszéria előnyei érvényesek rá, vagyis könnyen pakolható, magas, nagy a csomagtartó is, mint egy kombiban.Viszont mégsem olyan bumszli, mint egy kombi.
Aztán, biztonságosak, jóval biztonságosabbak, mint egy kisautó vagy Golf kategóriás autó.Ha egy SUV meg mondjuk egy Punto ütközik, a Suv utasi fejfájással szállnak ki a saját lábukon, a punto utasait viszont mentő viszi, legrosszabb esetben tepsis autó.
Aztán, az összkerékhajtás megint nagyon hasznos dolog.Én olyan helyen lakom, ahol sok a domb.Télen sok alkalommal volt halálfélelmem a hátsókerekes autómban.
A Nissannal egészen nyugodtan közlekedek télen is.
A nagyobb SUV-ok, meg képesek kiváltani az egyterűeket is.Ez megint egy jó tulajdonság.
Azért valljuk be, hogyha választani kell egy 7 üléses Q7 meg egy szintén hétüléses Merci egyterű között, akkor a négykarikásra esik a választás.
A korlatoltsag szobrat rolad lehetne megmintazni. Minden egyes mondatodat tetelesen cafolni lehetne, de felesleges, mert te mar eldontotted hogy a SUV az egyetlen autotipus ami jo, minden mas csak alsobbrendu fergek autoja lehet.
Haladjunk tovabb, nincs itt semmi latnivalo, csak egy ujabb unatkozo felsotagozatos aki meno terepjarorol almodozik a szunidoben.
Sorolom. A suvos lesz...ja a kornyezetet mert egy szekrennyel közlekedik. Xtrailt ismerem a szedanom legalább akkora belül. 4 kerék hajtás nem kell mindenkinek, én a budai hegyekben élek ott se kell.
Suv elszáll a kanyarban. Ha puntoval ütközik igaz a nagyobb nehezebb autó jó de ennyi.
1#
Nem mondtam, nem is gondolok ilyet.
Csupán, manapság nagyon divat szidni a Suvokat, tulajdonosaikat, "értelmetlen autózni".
Volt többféle karosszériájú, többféle méretű autóm, nekem ez vált be a legjobban.
A SUV összegyúrja a terepjárót és az egyterűt.
SUV - stupid useless vehicle
Nem is tudom miért így nevezik őket, főleg a terepjárós fórumokon.
A Suv egy jó kategória, a baj azzal van, hogy mindenki azt veszi divatból is.
A 4x4 fontos, kötelezőnek kéne lennie minden autóban már 20 éve.
Azon kívül semmi előnye nincs, tipikus sok minden apróság benne van, de egyikre se jó igazán kategória. Akinek ez kell annak marha jó, mindenki másnak jobb alternatívája is lehetne.
Biztonsága is csak addig előnyös amíg a Suv nem egy Suv-val ütközik.
A nem B kategóriás beszólást meg hadd ne kommentáljam, az aki nem tud vezetni, az egy Swift-hez is hülye.
Egyébként ez is B, ha nem tetszik a Suv mérete...
"Volt többféle karosszériájú, többféle méretű autóm, nekem ez vált be a legjobban."
Aha,tehát amiért neked ez jó és bevált ebből automatikusan következik,hogy ez a legjobb és minden más szar csak a suv az isten........es akkor még állitod hogy nem vagy korlátolt....
Nem keserítenélek el, de a szomszédomnak Toyota Tundrája van úgy kb 10 cm-vel megemelve. Akkora gumikkal, amik már traktorra valók.
Ha vele ütköznél, a fejed leszakítaná a kocsija, a punto felett, meg szépen elsiklana.
Apám kamionozott, 40 év vezetés után, azt mondta, annál nincs magasabb, és biztonságosabb.
Szerintem inkább mindenki kamiont vegyen. :D
A másik számomra a nissan egy kalap alá esik a francia autókkal, hiszen egy francia céggel vannak együtt.
Azok meg nem túl megbízhatóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!