Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Európában is egyre népszerűbbe...

Európában is egyre népszerűbbek suvok. Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Az USA-ban nagyon népszerűek a nagy városi terepjárók.

De, ezek az autók ott egyterűek és városi terepjárók is egyben.Emiatt népszerűek.

Sokaknak nem tetszenek a klasszikus egyterűek (Sharan, Espace,Galaxy...stb), én is így vagyok vele.Nem jön be a formájuk.

Európában, egyenlőre a kisebb 4 és fél méter körüli hosszúsággal bíró terepjárók terjednek, például Renault Kadjarból elég sokat látok, Opel Antara sem ritka.

Megfigyelhető, hogy egyre több márka tervez bevezetni egy nagyobbat.

A Volkswagen már megtette a Touareggel,most viszont a Ford, Opel,Renault is tervez piacra dobni egy hasonló suvot.

Viszont a Touareg is kisebb, mint az amerikai suvok.Hiszen, csak 4 méter 796 centiméter.

Az amerikaiak meg 5 méter vagy afelettiek.

A Mazda pedig egy 5 méter hosszú "szörny" (Mazda cx9) piacra dobásán spekulál Európában.Az amerikai piacon forgalmazott CX9 lenne kapható,csak más motorokkal.

Szerintem népszerűek lennének ezek az autók, de egy átlagos európainál a 2000 köbcenti a szent határ.

Ezekbe a nagy suvokba pedig minimum 2,5 literes dízelerőforrás kell.Mai technológiával, tudna 230 lóerőt is, szerintem.

Dízeles, mivel a nagy benzines erőforrások, halott ügy Európában, főleg a nem prémiummárkáknál.

2016. ápr. 2. 14:36
 1/2 anonim ***** válasza:

Igény van rá. Hogy mekora motor van benne, hány lóerővel, az nemigen oszt-szoroz..

a lényeg, hogy szép nagy autó álljon a ház előtt..ez így természetes.

Egy életünk van, aki teheti, az élje jól..

Teljesen normális emberi tulajdonság a büszkeség...ki a nőjére, ki a vagyonára, ki a házára, ki a suv-jára..

az van szarban, akinek egyik sincs..

2016. ápr. 2. 18:29
 2/2 anonim ***** válasza:
Mért lenne baj? Akinek van rá pénze vegye, saját dolga.
2016. ápr. 2. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!