Sokaknak miért áll feljebb hogyha rájukdudálnak egy veszélyes szabálytalanság után?
Figyelt kérdés
2017. jún. 14. 17:44
1/7 anonim válasza:
-oké én is rájöttem hülye voltam, de kabbe ne dudálj
-kivagyteitt a jó anyádnak dudálj, leszedem a fejed én vagyok a király te csíra
-mi a fsz bajod van? nem csináltam semmit.
Nagyjából ez a három kategória.
2/7 anonim válasza:
Mi a fax bajod van nem történt semmi,nem törted össze magad ,befértem nem?
Nekem te ne okíts,nekem te neee,mert előveszem a bézbózütőt..
Mi van már,hol vagyok, felébresztettél, mit hangoskodsz?
Nekem volt elsöbbségem,nekem volt zöld, mit tülkölsz,ha te vagy a hülye?
4/7 anonim válasza:
A legtöbb beépített gyári duda idegesítő és fenyegető hangú.
Hiába csak figyelmeztetni akarod arra hogy legközelebb jobban figyeljen ő ezt fenyegetésnek érzi.
5/7 anonim válasza:
Mert megijednek. Nem csak az erős hangtól, hanem attól, hogy eddig úgy tudták minden rendben halad az úton, aztán hirtelen kiderül, hogy valami baj van, és még az is lehet, hogy miattuk. Van akikből az ijedség azonnal agressziót, támadást vált ki, valami ősi önvédelmi mechanizmus lehet. Később átgondolva nyugodtabb helyzetben általában ezek az emberek belátják ha ők hibáztak, bár az előzmények miatt ezt is nehezen fogják beismerni.
6/7 anonim válasza:
Ma sok idegbajosnak adnak jogosítványt.
Én megszigorítanám az orvosi vizsgákat.
7/7 jikanv válasza:
Mert a parasztnak kicsi az onerteke es az Egojaval probal felulkerekedni rajta. A bunko mindig kicsinek erzi magat masokhoz kepest es jogosan. Az intelligens elsobbseget ad annak aki siet, mert tudja hogy biztos oka van ra es nehogy balesetet okozzon az illeto. A Bujnko kis erteku paraszt az meg mindig ragyorsit csak hogy nehogy veletlen is ele keruljel vagy neked jobb legyen ezalltal baleseti lehetoseget elosegiti. Tehat a parasztnak mindig elsobbseget kell adni, mert eszuk nincs de viszont kepes balesetet csinalni csakhogy az igazat bizonyitsa. Le kell nezni oket mer tigazabol alacsonyabb renduek mint azok akik nem dudalnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!