Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Igaz hogy elsőre nem sokaknak...

Igaz hogy elsőre nem sokaknak szokott sikerülni a forgalmi vizsga, és hogy az VB-k "kezdőknél" mindig belekötnek minden apró kis hibába, és megbuktatják?

Figyelt kérdés

Sokaktól hallottam, oktatótól is, hogy elsőre szinte mindig megbuktatnak mindenkit, azért hogy még több pénzt keressenek. Másodjára pedig már többséget átszokták engedni, mert már először úgy is "megszivatták".

Tudom, azt megértem hogy ha azért buktatnak meg valakit mert valóban nem tud vezetni, ez ellen semmi kifogásom.

De amit fentebb írtam.... kicsit furcsállom hogy valóban ilyenek a vizsgabiztosok?

Nekem a jövőhéten lesz a vizsgám, és ezek hallva már úgy megyek oda hogy úgy sem fog sikerülni elsőre, "az esélytelen nyugalmával fogok menni". Ezt mondtam is az oktatómnak, erre azt mondta, hogy az jó hozzá állás, legalább nem idegesen, és izgulva megyek majd a vizsgára, és akkor szerencsével sikerül is... Mondtam oké... ha te mondod..

Mit gondoltok erről?

2013. febr. 5. 22:17
 1/7 szántóvető ***** válasza:
kezdőként senki nem tud vezetni.ne foglalkozz azzal hogy mások mit kárognak,úgy állj hozzá hogy sikerülni fog.
2013. febr. 5. 22:53
 2/7 anonim ***** válasza:
72%
Nem a vizsgabiztostól kell félni. Nekem az oktatóm csalt a vizsgán, belenyúlt a kormányba, mert szerinte elrontottam valamit, a vizsgabiztos nem szólt semmit sem, ő biztosan átengedett volna. De megszívta, mert eszemben sem volt nála folytatni. Épp elég zsével levett már addig. Ja, csak annyit: amikor a vizsga előtt megkérdeztem tőle, hogy meddig tart a vizsga, azt válaszolta: amíg meg nem buksz. No comment...
2013. febr. 5. 22:55
 3/7 anonim ***** válasza:
Pedig a rutinvizsgám elsőre sikerült, holott a legnehezebbet, a hátrafelé beállást húztam.
2013. febr. 5. 22:55
 4/7 anonim ***** válasza:

"Pedig a rutinvizsgám elsőre sikerült, holott a legnehezebbet, a hátrafelé beállást húztam."

Ezen mosolyognom kellett :) Iskolából hozott mentalitást próbáljátok rákenni vezetési vizsgákra - nem fog működni.

Kérdező: Nem igaz. Én B-t és AK-t is csináltam, mindkettő elsőre megvolt.

Forgalmi vizsgán nem szubjektív az értékelés! Nézzél meg egy vizsgaigazolást, szépen rajta vannak a lehetséges hibák. Másra nem pontozhat le.

Persze sok hibát lehet elkövetni, de nagyon baráti az értékelés. Kis hibából több is lehet, például lefulladhatsz, nem számít. Komoly hiba esetén meg igenis küldjenek vissza további gyakorló órákra.

Észre kell venni, hogy ez mennyire komoly dolog. Több tonnás monstrumok nagy tempójú vezetésére készülsz, életben egy hiba halálesetekhez vezethet. Ezt észben tartva, nagyon könnyűek a vizsgák.

2013. febr. 6. 11:22
 5/7 anonim ***** válasza:
16%
én átmentem elsőre. Mert nem vagyok láma.
2013. febr. 6. 16:10
 6/7 A kérdező kommentje:

A válaszíró 60%-ban hasznos válaszokat ad.

Akkor büszke lehetsz magadra, mert nem vagy LÁMA.

A többieknek akiknek elsőre nem sikerült, azok akkor ugye lámák?.. -.-

2013. febr. 6. 19:31
 7/7 anonim ***** válasza:
20%
igen, azok
2013. febr. 6. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!