Forgalmi vizsgán megéri kenőpénzt adni a vizsgabisztosnak?
Ez a "pénzről szól az egész" tipikusan azoknak a dumája, akik nem tudnak vezetni. Mindenkinek ez a kifogása, mikor meghúzzák, hogy "biztos mert nem fizettem". Nagy frászt, szó sincs ilyesmiről.
Mindenre van jogosítványom, az utolsót tavaly tettem le. Soha egy petákot nem fizettem senkinek mégsem buktam meg egyszer sem.
ma 08:51
Nincsen teljesen igazad, csak (nemtudom mennyi, legyen) 90%-ban. A maradék a pénzre megy. TUTI. (jelzem nekem B-s jogsim van, én sem fizettem pluszban.) Mindenhol vannak megvehető emberek. Itt miért ne lennének?
Az egy dolog, hogy van megvehető ember, aki félrenéz egy pár hibánál.
De ez nem egyenlő azzal, hogyha nem fizetsz akkor megbuktat.
E között kell különbséget tenni.
Igen, ezeket a történeteket minden mindenki a szomszéd ismerősének a haverjának a nagybátyjától hallja.
A valóság alapja meg annyi, hogy Pistike elhasalt csúnyán a forgalmi vizsgán és tudta, hogy apu otthon nagyon morcos lett, hogy a 12 rugó vizsgadíj mehet a levesbe + 5 pótóra még 20 ezer, ezért kitalálta ezt a szép mesét otthon - persze nincs tanu, úgyhogy kár hőzöngeni apu, úgyse lenne foganatja...
Valahol a szívem mélyén remélem hogy igazad van.
§:-)
Mi értelme ennek? Ha tudsz vezetni úgyis átmész, ha meg nem
úgyis meghúznak.
Én rákérdeztem az oktatónál, hogy mégis hogyan készüljek. Azt mondta, hogy sehogy, hatalmas tévhit, hogy mindenképpen kell fizetni. A vizsgabiztosokat is keményen ellenőrzik, volt néhány, aki lebukott, de azokat kirúgták.
Úgyhogy nem fizettem (bár volt nálam pénz) és elsőre át is mentem a vizsgán. Annak ellenére, hogy nagyon ideges voltam és ez meg is látszódott azon, ahogy vezettem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!