Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Forgalmi vizsgán megéri...

Forgalmi vizsgán megéri kenőpénzt adni a vizsgabisztosnak?

Figyelt kérdés
Forgalmi vizsgára készülök de nagyon sok embertől hallom hogy a pénzről szól ez az egész vizsga. Egy ismerősömnek van jogsija a vizsgalapján van egy halom hibapont az autót még egyenesen sem tudja tartani mégis van jogsija. Nekem ilyen gondom nincs hogy kocsit megtartani stb. De a parkolásnál eléggé béna vagyok. Szerintetek vizsgán bundázzak? Szabolcs megyében lakom Mátészalka környékén. Várom a tapasztalataitokat hát ha van valaki köztetek aki ismeri ezeket a szabolcsi vizsgabisztosokat hogy milyen emberek

2013. jan. 31. 07:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
CE kategóriás Biztonság és Üzemeltetés vizsgát tettem le ,mikor a vizsgabiztos mondta hogy 3000ft . Sokan nem fizettünk,én mikor bementem mondtam,hogy nem vagyok hajlandó fizetni,de mielőtt bármit is mondana, a telefonommal épp hangot rögzítek. Tehát ha sérelmezem a bukások következményeit egyszerűen elküldöm a rendőrségre ,valamint az NKH-nak. Húztam egy tételt elmondtam és átmentem . Később ua. a "vizsgabiztos" vizsgáztatott minket CE forgalomból... 29-ből 28-an buktunk meg,az utolsó srác aki átment kb. 5 percet vezetett. Ekkor minden oktató,és vizsgázó aki megbukott feljelentést tett. Az úriember azóta nem dolgozik vizsgabiztosként,ahogy tudom rendőrségi eljárás indult ellene. A második forgalmi vizsgát egy fejes tartotta nekem,elmondta hogyha nem megfelelően vezetek meghúz. Dícsérettel szereztem meg a forgalmi vizsgát .
2013. jan. 31. 10:43
 12/15 anonim ***** válasza:
sajna nagyon szomurú dolog ilyenek olvasni uristen jogsit akarok de gyorsan mert muszály sok elmebeteg vezet agyba főbe, de uristen szinte olyan hogy kresz meg vezetési érzék 0.0 ! nagyon szomuru olyanok vezetnek mai napokban akik szinte oda menek a pulthoz héé egy b jogsit kérek frisen gyártva:) !sokan az a baj ugy érzik a jogsi szukséges dolog nekik de vezetni érzékkel kell nem pedig kötelezően akarni...!aki ugy érzi rosszat irtam szoljon mellé..:)
2013. jan. 31. 12:51
 13/15 A kérdező kommentje:
vezetni tudok, az oktató már első nap megdícsért de ha ideges vagyok leblokkolok nem úgy megy a parkolás stb. és ha egy tolatva beálláskor két autó közé az oktatónak kell fékezni akkor bukta. és két hónapot kell várni mire vizsgaidőpontot kapok. Nem azt mondtam hogy vezetni sem tudok és mindenképp legyen jogsim. Én azt szeretném hogy legyel elnézőbb ne vonalazgasson minden szarért. Alig tudok szabadnapot intézni a munkám miatt és az oktatónak se jó mindíg, ezért akartam kicsit lefixálni a dolgot. Hiába vezetek jól ha csak a záróvonalat megérintem akkor bukta+pótóra+viszgadíj+2 hónap várakozás
2013. jan. 31. 14:56
 14/15 anonim ***** válasza:
50%

aki tud, annak nincs ilyen gondja. minden gyakorlatin egyből átmentem, gond nélkül. a vizsgabiztos már a beüléskor látja a testbeszédből, hogy milyen a kuncsaft.

Egyébként az oktató szokott közvetíteni. a vizsgabizos elhajt.(ha nagyon pénzéhes, akkor jó vagy)

2013. febr. 1. 10:05
 15/15 anonim ***** válasza:
Manapság a vizsgabiztosok 300-400 nettó között keresnek. Ennyiért már nem kockáztatják az állásukat. Sőt, már attól is nagyon félnek, ha pl átmész a piroson (a vizsgád meglett) és valaki rögzíti. Akkor is felfüggesztik őket.
2013. szept. 24. 11:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!