Hogyan kell villantani a Mini Cooperrel?
Figyelt kérdés
Vettem egy 2003-as Mini Coopert és már utana is olvastam de nem tudom hogyan kell a lámpával jelezni/villantani egy másik autósnak. Eddig ugy csináltam, hogy a bal oldali kart a kormány mellett magam fele húztam egy kicsit mintha a tavolsagi fenyszorot szerettem volna felkapcsolni, viszont sokszor tenyleg az kapcsolodott fel, ha egy kicsit erősebben húztam meg, es az kellemetlen volt igy varoson belul ha veletlen nem vettem eszre es ugymaradt.
Van erre egy másik művelet vagy így kell vele jelezni ahogy eddig is csinaltam?🤣
Kicsit gáz a kérdés tudom, de ez van🤣
ma 20:48
2/4 anonim válasza:
magad felé húzva nem akad fel, távolsági folyamatos bekapcsolásához előre kell tolni a bal oldali kart.
3/4 anonim válasza:
Az autók többségében ez a 2 fajta létezik:
A)
Meghúzod: fénykürt
Előretolod: távolsági
B)
Kicsit húzod: fénykürt
Nagyon húzod: távolsági
A Miniben asszem a B verzió van.
4/4 anonim válasza:
Rákészülsz hogy átugrik, és ha hallod a kattanást húzod is meg mégegyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!