Melyik autómárkák villantanak egymásnak?
Figyelt kérdés
Bmwről tudom de más márkáknl is jellemző köszönés céljából.(Egyszer ültem egy haverom bmwjében és jött szembe egy márkatárs,villantott én egyből satúfék..azthittem traffi van :D )2017. aug. 25. 22:18
1/14 anonim válasza:
Alfa Romeo. Legösszetartóbb közösség. Szerencsére tapasztalatból tudom :)
Volt, aki majd kiesett az autóból úgy integetett mikor jött szembe :D
2/14 A kérdező kommentje:
És bennetek nem fordul meg az hogy lehet hogy traffi miatt villantott? Vagy csak én vagyok ilyen hülye? :D
2017. aug. 25. 22:23
3/14 anonim válasza:
Bennem ilyenkor az a gondolat fut át, hogy elütöttem egy embert és húzom magam után a kocsival.... :)
6/14 anonim válasza:
Csak az Alfások szoktak, mai napig. Más márkáról nem tudok. BMW-sek nem villantanak, soha nem volt szokás, meg amúgy is túl sok van.
7/14 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek.Hát én azért egyszer kétszer láttam hogy intenek/villantanak egymásnak a bmw-k persze nem ezek a 20-30 éves 18 éves srác vezette bmw-k hanem a kicsit komolyabbak
2017. aug. 25. 23:24
8/14 anonim válasza:
Béembések sose villogtak. Almások is csak azért mert mindenki ismer mindenkit a szervizből. Még jó hogy ők a legösszetartóbbak. Ők állnak meg egymásnak a legtöbbet.
10/14 anonim válasza:
Általában az audis villogtat a suzukisnak.
Hogy takarodjon már a belsőből a halál túrós fszára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!