Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik autómárkák villantanak...

Melyik autómárkák villantanak egymásnak?

Figyelt kérdés
Bmwről tudom de más márkáknl is jellemző köszönés céljából.(Egyszer ültem egy haverom bmwjében és jött szembe egy márkatárs,villantott én egyből satúfék..azthittem traffi van :D )
2017. aug. 25. 22:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az audis villogott hogy engedjem el a belső sávban, aztán az előttem lévőnek is.

Tehát az audis a legtöbb márkának villog.

2017. aug. 26. 11:54
 12/14 anonim ***** válasza:
A kilencvenes evekben ugy emlekszem a Trabantosok nagyon gyakran villogtak egymasnak. Manapsag nem tudom ha ez a "hagyomany" meg letezik-e mert nagyon reg nem ultem Trabiban. Bmw-sek viszont nem ertem, hogy miert villognanak egymasnak, hisz annyi van mint a szemet.
2017. aug. 26. 19:12
 13/14 anonim ***** válasza:
BMW-sek nem villantanak, ez hülyeség.
2017. aug. 26. 21:16
 14/14 anonim ***** válasza:
BMWswk Audisok nagyon kedvesek, végig köszöngetnek mi denkinek az autópályán, még próbálják is a hátát megsimogatni a másiknak
2017. aug. 27. 07:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!